Ασταμάτητη η Μονπελιέ

Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε η Μονπελιέ η οποία επικράτησε άνετα 4-0 της Λοριάν και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Γαλλίας.

Την έκτη της νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια για το γαλλικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μονπελιέ η οποία επικράτησε άνετα 4-0 της Λοριάν. Στο 26’ ο Ντερνίς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζιρού στο 47’ να κάνει το 2-0. Όλα τελείωσαν στο 62’ όταν ο Ουτάκα έκανε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Καμπέγια στο 86’.

Στην τρίτη

θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Λιλ η οποία κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 3-2 από την Κορσική επικρατώντας της Αζαξιό. Ο Τσεντού στο 2’ με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο οι πρωταθλητές ανέτρεψαν άμεσα την κατάσταση με τέρματα των Ομπράνιακ (12’) και Μπασά (16’). Πριν από το ημίχρονο όμως η Αζαξιό ισοφάρισε με τον Ιλάν στο 38’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Αζάρ στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Νίκη παραμονής πήρε η Εβιάν που επικράτησε 2-1 της Βαλενσιέν. Ο Σορλέν στο 25’ άνοιξε το σκορ με τον Μπαρμπόσα να κάνε το 2-0 στο 33’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντάνιτς στο 85’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 2-2 έμειναν Μπρεστ και Σεντ Ετιέν. Ο Ρου στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Αουμπαμεγιάνγκ να ισοφαρίζει άμεσα στο 24’. Στο 26’ όμως και πάλι ο Ρου έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Αουμπαμεγιάνγκ στο 88’.

Τελος Ντιζόν και Σοσό έμειναν στο ισόπαλο 0-0 με τις δύο ομάδες να παραμένουν σχετικά μακριά από τις τελευταίες θέσεις.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα