Αστέρας Βάρης – Αχαρναϊκός 2-2

Την ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα έχασε ο Αχαρναϊκός καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα Βάρης για την 11η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 11’ με τον Αθανασόπουλο. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο η προσπάθεια του Περιάλη στο 21’ σταμάτησε στο δοκάρι του Ιντζόγλου.

Στο 67’ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων αντίκρισε την κόκκινη, δεύτερη κίτρινη, κάρτα. Ωστόσο, τέσσσερα λεπτά αργότερα, ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσια με το

απ’ ευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου και στο 80’ έκαναν την ανατροπή με τον Παπαδημητρόπουλο.

Ωστόσο, το «συγκρότημα» του Μενιδίου δεν παράτησε τα… όπλα και κατέφερε να «φύγει» με το βαθμό της ισοπαλίας στο 91’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαναρά, έπειτα από χέρι του Σιδηρόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Χανδρινός, Σιδηρόπουλος, Καμπάσης, Κοζής (61' Παπαδημητρόπουλος), Λιόλιος, Στρατής, Πιτταράς (71' Καρδαμίτσης), Μητροφάνης, Παπαϊωάννου (86' Γκίκας), Παπαδόπουλος, Περιάλης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης (86' Γκίκα), Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Νταβαρίνος, Καλέρης (75' Δημάκης), Λαναράς.

Keywords
Αναζητήσεις
παπαιωαννου αχαρναικος
Τυχαία Θέματα