«Αθλητικό» πέρασμα από Λος Άντζελες

Ο Daric Barton πέτυχε το πρώτο του home run σε… 76 αγώνες και οι Όκλαντ Αθλέτικς επικράτησαν των Λος Άντζελες Έιντζελς με 5-3.

Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα του Barton χωρίς home run σε όλη του την καριέρα. Πάντως ο Coco Crisp ήταν αυτός που σημείωσε το νικητήριο single

στo όγδοο inning. Ακολούθησε το τρίτο φετινό save του Grant Balfour, αν και παραχώρησε ατομικό home run στο Vernon Wells στο ένατο inning.

Στο πρώτο του παιχνίδι ύστερα από τη σύναψη νέου συμβολαίου ο Matt Bumgarner (2-1) οδήγησε τους Σαν Φραντσίσκο Τζάιντς στο 4-2 επί των Φιλαδέλφεια Φίλις. Επίσης ο Nate Schierlholtz σημείωσε τρία hits, ενώ ο Hunter Pence πέτυχε home run για τους εκπροσώπους της Φιλαδέλφειας. Στο τέλος, ο Santiago Casilla πήρε το πρώτο του save και οριστικοποίησε την ήττα του Joe Blanton (1-2).

Ένα single του Andrew McCutchen διαμόρφωσε το τελικό 5-4 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς στην έδρα των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Ακολούθησε το πρώτο save του Juhan Cruz από το 2009 και η νίκη κατακυρώθηκε στους «πειρατές». Στο όγδοο inning o John McDonald είχε ισοφαρίσει σε 4-4 με ατομικό home run για τους «D-Backs», ενώ νωρίτερα είχε ξεχωρίσει ο Garrett Jones των εκπροσώπων του Πίτσμπουργκ με ένα home run και τρία RBIs.

Το αρχικό 8-1 των Σιάτλ Μάρινερς έγινε 9-8 υπέρ των Κλίβελαντ Ίντιανς! Συγκεκριμένα στο πέμπτο inning οι «ινδοί» πέτυχαν επτά runs με το home run του Carlos Santana να δεσπόζει και στο έβδομο inning o Jason Donald πέτυχε το νικητήριο single. To διαμορφωμένο 9-8 κατέληξε στον Chris Perez, ο οποίος ζορίστηκε, αλλά «έγραψε» το τρίτο του φετινό save.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Χιούστον Άστρος 1-0
Μαϊάμι Μάρλινς-Σικάγο Καμπς 5-2
Ατλάντα Μπρέιβς-Νιου Γιορκ Μετς 9-3
Μιλγουόκι Μπρούερς-Λος Άντζελες Ντότζερς 5-4
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σινσινάτι Ρεντς 2-1 στο δέκατο inning (1-1 κ.α.)
Κολοράντο Ρόκις-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 5-3
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 4-5
Σαν Φραντσίσκο Τζάιαντς-Φιλαδέλφεια Φίλις 4-2

American League
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Μινεσότα Τουίνς 8-3
Τορόντο Μπλου Τζέις-Τάμπα Μπέι Ρέις 7-3
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Τέξας Ρέιντζερς 3-18
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς 2-3
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 1-3
Λος Άντζελες Έιντζελς-Όκλαντ Αθλέτικς 3-5
Σιάτλ Μάρινερς-Κλίβελαντ Ίντιανς 8-9

Keywords
Τυχαία Θέματα