Αυλωνίτης: «Τιμώ τον Παναργειακό, δεν πάω Βύζα»

Ο τεχνικός του Παναργειακού, Αντώνης Αυλωνίτης, ξεκαθάρισε σε δήλωσή του πως αρνήθηκε την πρόταση του Βύζαντα Μεγάρων και παραμένει κανονικά στο «τιμόνι» της ομάδας του Άργους.

Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε την ομάδα των Μεγάρων για την πρόταση που του έκαναν, ωστόσο τόνισε πως θεωρεί ανέντιμο να εγκαταλείψει την ιστορική ομάδα του Παναργειακού και να «προδώσει» την προσπάθεια που γίνεται από όλους, για μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
Αναλυτικά η δήλωση του Αυλωνίτη:
«Όντος μου έγινε πρόταση και ευχαριστώ πολύ

την διοίκηση του Βύζα Μεγάρων. Αρνήθηκα όμως να εγκαταλείψω πρώτα πρώτα την ιστορική ομάδα Παναργειακός για δεοντολογικούς λόγους και τιμώμενος τους ανθρώπους που μου την εμπιστεύτηκαν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και σε μία δύσκολη περίοδο, σεβόμενος επίσης την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Δεν με τιμά καθόλου να πηγαίνω σε μια ομάδα και να μου γίνετε πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία και να τους εγκαταλείπω, μόνο και μόνο για τη δόξα, ούτε το έχω κάνει ούτε θα το έκανα ποτέ. Συνεχίζουμε κανονικά με την ομάδα μας.... με άλλο ένα φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Αθηνών το Σάββατο 24 Μαρτίου, παραμονή εθνικής επετείου. Το φιλικό παιχνίδι θα είναι δύσκολο για το λόγο ότι έχουμε 6 τραυματίες, Κολλιάκος, Μπόμπος, Τζιώρας, Λιάρος, Νότης και Φίλης. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το απόλυτο και ο λόγος ότι δοκιμάζουμε δυνατά φιλικά και εντατική προπόνηση και σκληρή προπόνηση καθημερινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα