Μπαλάρα και «άντερα» πρωταθλητή!

Εντάξει; Τον είδατε στα δύσκολα τον Παναθηναϊκό; Ωραία... Φαντάζομαι θα συμφωνείτε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός που γλίτωσε μόνο με τριάρα στην Τούμπα από τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι οποίοι πιστοποίησαν ότι διαθέτουν και το «μέταλλο» και τα άντερα» για να διεκδικήσουν με αξιώσεις και να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Οταν περνάς από την πιο καυτή έδρα της χώρας τόσο εύκολα, όταν παίζεις τέτοια

μπαλάρα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και χάνεις μοναδικές ευκαιρίες για ιστορικό διασυρμό, τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχεις όλα τα φόντα για τον τίτλο.

Εστω κι αν διοικητικά έχεις τόσα προβλήματα και υπολείπεσαι έτη φωτός έναντι του βασικού σου διεκδικητή σε ΟΛΑ τα εξωαγωνιστικά θέματα. Στο χορτάρι ποιον να φοβηθεί ο Παναθηναϊκός όταν παίζει τέτοια μπαλάρα;

Στο πρώτο ημίχρονο οι "πράσινοι" ήταν σοβαροί και ώριμοι στο παιχνίδι τους, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνοχή στις γραμμές τους και σωστό διάβασμα στα ατού του ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια δεν δημιουργούσε τόσους πολλούς κινδύνους απέναντι στον Μαρίνο, ασχέτως εάν είχε ένα καλό σουτ δίπλα απ' το δοκάρι του Καπίνο και μια-δυο ατομικές ενέργειες, ο Σαλπιγγίδης προβλημάτισε λίγο τον Σπυρόπουλο αλλά ήταν εμφανώς σε πολύ κακή βραδιά και στον άξονα ο Σιμάο "κατάπινε" όσους αντιπάλους έβρισκε στο διάβα του κάνοντας ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του με την πράσινη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε και ήταν επιρρεπής στο λάθος με τον Κοντρέρας να μην έχει τα γνωστά στάνταρ στην απόδοσή του και τον Μαλεζά να είναι συγκλονιστικός, αλλά εμφανώς μόνος του στην αμυντική τετράδα, όπου ειδικά ο Σνάουτσνερ έγινε γιο-γιο από τον Ζέκα (και τον Κατσουράνη στη φάση του γκολ).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε... πλάκα. Σε τέτοιο βαθμό που δεν πίστευες στα μάτια σου! Και έχασε τεράστια ευκαιρία για σκορ μαμούθ.
Υ.Γ.: Ας μου επιτρέψουν οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον 17χρονο Καπίνο που έχει πολλά κιλά άντερα εκτός από ταλέντο και στον Σιμάο που ήταν συγκλονιστικός.

Υ.Γ.1: Ο Λέτο τελικά το έχει το γκολ;

Υ.Γ.2: Τελικά ο Κατσουράνης θα τις φάει τις πατσαβούρες για τη δήλωσή του στην αρχή της χρονιάς («θα τρίβετε τα μάτια σας φέτος με την ομάδα!») ή όχι;

Υ.Γ.3: Το πέναλτι που έδωσε ο Κουκουλάκης είναι για πολλά γέλια. Μη μου πείτε ορισμένοι για το χέρι του Μπουμσόνγκ γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του όντως αλλά είναι κομματάκι άμπαλο να υποστηρίζει κανείς ότι έχει πρόθεση να τη βρει και δεν ήταν εμφανέστατα ακούσιο...

Keywords
Τυχαία Θέματα