Ο Παναθηναϊκός με εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με εμφάνιση εν δυνάμει πρωταθλητή, ο Παναθηναϊκός πέρασε εντυπωσιακά (1-3) από την Τούμπα μετατρέποντας σε... περίπατο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αναγκάζοντας τον κόσμο του Δικεφάλου να αποχωρεί από το γήπεδο 20 λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Οι πράσινοι με δύο εκπληκτικά φάουλ του Κλέιτον και του Λέτο

και ένα γκολ του Κουίνσι συνέχισαν την επέλασή τους και έδειξαν πως θέλουν να γίνουν το αφεντικό της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Αναμενόμενες οι ενδεκάδες
Χωρίς εκπλήξεις παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες από τους προπονητές τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο Μπόλονι έστησε τον ΠΑΟΚ με την 11άδα που πήρε το "Χ" στο ντέρμπι με τον Αρη, με μοναδική αλλαγή τον Φωτάκη στη θέση του Ρομπέρ, ενώ ο Φερέιρα έβαλε τους έντεκα που... έκρυψαν το τόπι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από μία καλή στιγμή
Οι πράσινοι απείλησαν πρώτοι στο 11' με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ του Λέτο, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά, ενώ η "απάντηση" για τον Δικέφαλο ήρθε στο 25' με την... φωτοβολίδα του Βιεϊρίνια, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καπίνο, που έμεινε... άγαλμα!

Διαμαρτυρίες για πέναλτι
Ενδιάμεσα, στο 14', οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν η μπάλα μετά από διώξιμο του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού φάνηκε να βρίσκει στον Μπουμσόνγκ, που ήταν κοντά του, με τον Κουκουλάκη να θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόθεση από τον Γάλλο αμυντικό και να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Καλύτερη κυκλοφορία ο ΠΑΟ
Το Τριφύλλι κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα με τους Λέτο, Κλέιτον, Κουίνσι να κάνουν τριγωνάκια, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει την εστία των πρασίνων, με τις λάθος μεταβιβάσεις να δίνουν και να παίρνουν και το μόνο που έκανε ήταν μακρινά σουτ, τα οποία δεν ανησυχούσαν τον Καπίνο.

Αριστοτεχνική εκτέλεση από Κλέιτον και... χοροί
Από εκπληκτική ενέργεια του Λέτο, οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ (τον ανέτρεψε στο όριο της περιοχής ο Κοντρέρας) και από πανομοιότυπο σημείο, που πέρυσι ο Νίνης "εκτέλεσε" τον Χαλκιά, ο Κλέιτον έστησε τη μπάλα και πήρε λίγα μέτρα φόρα. Ο Βραζιλιάνος με αριστοτεχνική εκτέλεση στο 33ο λεπτό, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, που φέρει ευθύνη στο γκολ, αφού το δέχθηκε στην γωνία, που υποτίθεται κάλυπτε. Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα και το γλέντισαν δεόντως καθώς μαζεύτηκαν όλοι και άρχισαν να... χορεύουν!!!

Προσπάθησε να απαντήσει ο Δικέφαλος
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε από τον Κλέιτον πριν βγει το ημίχρονο, με τον Φωτάκη να κάνει το σουτ στην κίνηση στο 35', ύστερα από σέντρα του Ετο, αλλά ο Καπίνο ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κερδίζοντας σερί κόρνερ, αλλά ουσιαστικά δεν απείλησαν τους πράσινους με το ημίχρονο να λήγει 0-1.

Πράσινη παρέλαση στην Τούμπα
Κι ενώ όλοι θα περιμέναμε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ανεβάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα