Μπαλοτέλι... ως πότε;

11:32 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Η συμπεριφορά του Μάριο Μπαλοτέλι οδεύει από το κακό στο χειρότερο, με τον Ιταλό επιθετικό να μην έχει πολλές ελπίδες να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι την καριέρα του.

Τελευταίο περιστατικό, από τα τόσα που έχει κάνει κατά καιρούς, αλλά και σε συχνά διαστήματα, ήταν να... αρπαχτεί με τον συμπαίκτη του, Αλεξάντερ Κολάροφ, για μια εκτέλεση φάουλ στο ματς με την Σάντερλαντ.

Σύμφωνα με τη «Sun», αρκετοί ποδοσφαιριστές της Σίτι είναι εκνευρισμένοι με τον ιδιόρρυθμο φορ, αφού είναι οφθαλμοφανές πως ο «Σούπερ Μάριο»

θέλει να τραβάει με καλό ή με κακό τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την πλευρά του, μπορεί να δήλωσε πρόσφατα πως δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωριστεί τον συμπατριώτη του, ωστόσο παρά τα όσα του έχει... ψάλει, συνεχίζει να τον εμπιστεύεται!

Μάλιστα, ενδεικτικές της συμπεροφοράς του Μπαλοτέλι, είναι οι παρακάτω δηλώσεις έμπιστου ατόμου που... γνωρίζει καταστάσεις από το «στρατόπεδο» των «πολιτών»: «Ο Μάριο ξεκινάει, για να σπάσει τα νεύρα κάποιων. Είναι πραγματικά καλός χαρακτήρας, αλλά κάποιες φορές φαίνεται πως πιστεύει πως για εκείνον ισχύουν διαφορετικοί κανόνες. Δεν είναι καλό για το ομαδικό πνεύμα, όταν μπαίνει να παίξει και περιστρέφονται τα πάντα γύρω του».

Την αξία του πρώην παίκτη της Ίντερ την γνωρίζουν άπαντες στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως επίσης και τον χαρακτήρα του, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τον μεγαλύτερο ανασταλτικό παράγοντα στην καριέρα του νεαρού φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα