Μπερμπάτοφ: «Με χρειάζεται η Μάντσεστερ»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπλάκμπερν, ότι η ομάδα του τον χρειάζεται.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος στα τελευταία του τρία παιχνίδια έχει καταφέρει να σκοράρει έξι φορές. Τα δύο τέρματά του απέναντι στην Μπλάκμπερν δεν ήταν αρκετά για να πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το θετικό αποτέλεσμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» τον χρειάζεται.

«Πάντα υπάρχουν φήμες για το μέλλον και όντως

κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για εμένα. Το προηγούμενο καλοκαίρι όμως, είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν ότι με χρειάζονται. Αυτό ήταν αρκετό για εμένα. Σαν επαγγελματίας θέλω να αγωνίζομαι συνέχεια», είπε αρχικά.

«Η χειρότερή μου στιγμή, είναι όταν ξέρω ότι δεν θα βρίσκομαι στη βασική ενδεκάδα. Ο στόχος μου είναι να προπονούμαι για να αναγκάσω τον προπονητή μου να μ έχει βασικό. Κάτι τέτοιο βέβαια, είναι πολύ δύσκολο, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, ειδικά στην επίθεση», κατέληξε ο διεθνής επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα