Μπουφόν: «Σαν όλα τα άλλα»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν θεωρεί ότι η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Νάπολι θα κρίνει τον τίτλο στην Ιταλία.

Στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Γιουβέντους μετά από τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, έχοντας παίξει ήδη με τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου.

Πλέον φιλοξενείται από την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» με το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι πολύ σημαντικό. Από την πλευρά του ο γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν τόνισε ότι η αναμέτρηση αυτή δεν θα αλλάξει

κάτι για τον τίτλο.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα κρίνει τίποτα απολύτως. Θα είναι ένα απλό παιχνίδι όπως όλα τα άλλα», είπε αρχικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του Αντόνιο Κασάνο.

«Πραγματικά λυπάμαι για αυτό που του συνέβη. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που έμαθα ότι θα επιστρέψει σε κάποιο διάστημα. Κάνει αυτό που αγαπάει και θα επιστρέψει δυνατός. Του εύχομαι καλή τύχη», είπε σχετικά με το θέμα.

Σχετικά με το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, κατέληξε: «Χωρίς καμία αμφιβολία έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρήσουμε την φόρμα μας και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο», είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα