Χαϊκάλη: «Ευπρόσδεκτο ό,τι καλό έρθει»

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Αντριάνας Χαϊκάλη στη νίκη του Αστέρα Εξαρχείων επί της ΦΕΑ, στην παράταση.

Η 31χρονη φόργουορντ αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 19 πόντους, σε μια… καθημερινή ημέρα δουλειάς για εκείνη! «Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Μου βγήκε το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν σημαίνει

κάτι διαφορετικό για εμένα αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμα…

Για τη νίκη επί της ΦΕΑ: «Στο ματς με τη ΦΕΑ δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και θεωρώ πως ήταν και αυτό ένα στοιχείο το οποίο λειτούργησε υπέρ μας».

Για το γεγονός πως παραμένουν αήττητες, με «δύο στα δύο», στο φετινό πρωτάθλημα: «Έχουμε κάνει το 2-0 και συνεχίζουμε. Για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να νικάει, για εμάς φέτος είναι ακόμα πιο σημαντικό, γιατί η ομάδα μας έχει επιστρέψει στην Α1 και γιατί αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος από νέα άτομα. Δεν επηρεαζόμαστε από αυτές τις δύο νίκες. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας έτσι όπως ξεκινήσαμε, ακριβώς με την ίδια λογική. Αν στο τέλος μέσα από την ομαδική προσπάθεια έρθει και κάτι καλό, φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτο».

Για την πίστωση χρόνου που ζητούν: «Το λέμε διαρκώς και όχι σαν δικαιολογία. Ο Αστέρας φέτος είναι μια εντελώς νέα ομάδα και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Χρειάζεται χρόνο και αν σε αυτό το διάστημα έρχονται καλά αποτελέσματα, τότε αυτό λειτουργεί πολύ θετικά για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα