Χάινκες: «Εμείς είχαμε τον Νόιερ»

Στην ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου στάθηκε ο Γιούπ Χάινκες, μιλώντας μετά την πρόκριση των Βαυαρών στον τελικό του κυπέλλου και αποθέωσε τον Γερμανό κίπερ!

Μετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό, ο οποίος κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ και θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του γερμανικού κυπέλλου, στο Βερολίνο.

«Και οι δυο ομάδες συνέβαλαν στο να γίνει ένας τρομερός αγώνας συνολικά. Εμείς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, όλα ήταν ανοιχτά στο τέλος, ενώ σταθήκαμε τυχεροί στην διαδικασία

των πέναλτι. Ωστόσο, όταν κάποιος διαθέτει τον Μάνουελ Νόιερ, διαθέτει και πλεονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Βαυαρών, Γιούπ Χάινκες.

Από την άλλη πλευρά, ο ομόλογός του στα «πουλάρια», Λουτσιέν Φαβρ, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο. Η Μπάγερν είχε τις ευκαιρίες της, εμείς τις δικές μας, ήταν σίγουρα καλύτεροι από ότι τον Ιανουάριο ή τον Αύγουστο. Ο αποκλεισμός στα πέναλτι είναι πάντα δύσκολα αποδεκτός, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν ένα σημαντικό ματς αλλά αυτό του Σαββάτου είναι πιο πολύ, για εμένα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα