Χαραλαμπίδης: «Έτοιμοι να ξεκινήσει η ανάκαμψη»

17:42 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Αισιόδοξος ότι η Νίκη Βόλου θα πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο στην Football League, καθώς είναι η καλύτερη ομάδα του βορείου ομίλου, εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος επισήμανε ότι οι«κυανόλευκοι» χρειάζονται μία νίκη για να διώξουν την κακοδαιμονία τους.

Ο Καστοριανός τεχνικός της Νίκης Βόλου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του κυριακάτικου (4/03) παιχνιδιού με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, μίλησε για την πικρία που του άφησε το ματς κόντρα στην ΑΕΠ

Ηρακλής, τη διαιτησία, την ετοιμότητα των παικτών του για το προσεχές ματς με την Ηράκλεια, το κλίμα στην ομάδα, την ατυχία της Νίκης και την περίπτωση του Αλεχάντρο Κάσκιο, που παραμένει τραυματίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

«Νιώσαμε πίκρα στο ματς με τον Ηρακλή και μεγάλη στεναχώρια για το πώς χάθηκε το παιχνίδι, γιατί πιστεύω πως το δικαιούμασταν και ότι ήμασταν καλύτεροι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια που βρίσκομαι στην ομάδα. Μετά απ’ αυτήν την πίκρα βρήκαμε τις δυνάμεις όλη την βδομάδα να δουλέψουμε κατάλληλα, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς στην Ηράκλεια, που θα κρίνει πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον της ομάδας.

Από την πλευρά μου προσπάθησα να τονώσω το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Τους είπα ότι, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, από την προσπάθειά τους και την προπόνηση. Ελπίζω ότι από την Κυριακή θα γυρίσει αυτό το πράγμα και δεν μπορεί να πάει έτσι.

Πιστεύω στην ομάδα και πως στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε την άνοδο, γιατί απλά είμαστε η καλύτερη ομάδα απ’ όσα έχω δει και από τους δικούς μας αγώνες και από όσα παιχνίδια άλλων ομάδων παρακολούθησα. Θέλουμε μια νίκη για να αλλάξει αυτή η κακοδαιμονία. Για την Κυριακή είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσει η ανάκαμψη».

Για το πόσο άμεση μπορεί να είναι αυτή η ανάκαμψη με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι μικρό: «Αγωνιστικά πιστεύω ότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Και μέσα στον Γάζωρο, παρότι δεν είχαμε το πάθος και τη δύναμη, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Στην Καλαμαριά επίσης είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ και με τον Ηρακλή δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι απ’ αυτόν.

Άρα πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο μετράνε κι άλλα πράγματα. Είναι και οι συγκυρίες, όμως πιστεύω ότι αυτές οι συγκυρίες θα είναι μαζί μας από δω και πέρα, ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε. Δεν είμαστε μακριά βαθμολογικά, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τον πρώτο και τον δεύτερο τον έχουμε στην έδρα μας. Δε γίνεται κι αυτοί να κερδίζουν συνέχεια. Θα κάνουν γκέλες».

Για το αν τον απασχολούν τα σενάρια ότι θα ανέβουν περισσότερες ομάδες στο τέλος της χρονιάς: «Σίγουρα θα είναι θετικό για την ομάδα, αν ανέβουν περισσότερες ομάδες, αλλά στόχος μας είναι η πρώτη θέση».

Για την κακή ως και ύποπτη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΠ Ηρακλής: «Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, α

Keywords
Τυχαία Θέματα