Χατ τρικ του Michalek στο... 7-3 των Σένατορς

07:07 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ένα αμφίρροπο ματς μετατράπηκε σε θρίαμβο των Ότουα Σένατορς, αφού ο Milan Michalek μετέτρεψε το 4-3 σε 7-3... μόνος του.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αριστερός επιθετικός σημείωσε το 5-3 με το 30ό του φετινό γκολ, 7:48 πριν την λήξη. Ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ του σε ανυπεράσπιστη εστία, τα οποία «καθάρισαν» την αναμέτρηση.

Στο 5:41 της τρίτης περιόδου, ο Steven

Stamkos είχε μειώσει σε 4-3 σε power play. Έτσι συμπλήρωσε πέντε γκολ και τρεις ασίστ στα πέντε τελευταία του ματς, ενώ ο πρώτος σκόρερ του NHL κατέγραψε το 48ο του φετινό τέρμα.

Προγενέστερα, στο πρώτο 20λεπτο, οι Sergei Gonchar, Colin Greening και Kyle Turris διαμόρφωσαν το 3-0 σε βάρος του Dwayne Roloson, ο οποίος αντικατέστησε τον Mathieu Garon, αρχικό τερματοφύλακα των «μπολτς» στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης. Στην δεύτερη περίοδο, ο Erik Karlsson «έγραψε» το 4-2, αφού μείωσαν σε 3-2 οι Ryan Shannon και Tim Wallace.

Με το τελικό 7-3, οι «πρωτευουσιάνοι» συμπλήρωσαν 78 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην έβδομη θέση της ανατολικής περιφέρειας της λίγκας. Από την άλλη, οι «κεραυνοί» έμειναν στους 68, τέσσερις μακριά από την προνομιούχα οκτάδα του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα