Χιμένεθ: «Ήρθα σε ιστορική ομάδα»

13:37 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Εχθές το βράδυ (01/01) παρουσιάστηκε και επίσημα απο τη διοίκηση της Σαραγόσα ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αντικατέστησε στον πάγκο της ομάδας τον Χαβιέ Αγκίρε.

Από σήμερα το πρωί (02/01) έχει πιάσει... δουλειά λοιπόν ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, και μάλιστα με... φούντες, αφού στόχος του Ισπανού τεχνικού, είναι να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

«Δεν ήρθα στον ουραγό, αλλά σε μια ιστορική, μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Σαραγόσα. Για να πετύχει το έργο που ανέλαβα, θα πρέπει να τραβήξουμε...

κουπί όλοι μαζί, να φορτώσουμε και πάλι τις μπαταρίες», τόνισε αρχικά στην παρουσίασή του ο Χιμένεθ.

«Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην άμυνα, όπου δεχόμαστε πολλά γκολ, κυρίως από στημένες φάσεις. Επίσης θέλουμε περισσότερη δημιουργία στο κέντρο καθώς και έναν επιθετικό», δήλωσε ο Χιμένεθ όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο νέος τεχνικός της Σαραγόσα κατέληξε λέγοντας ότι το σπουδαιότερο για την ομάδα θα είναι οι βαθμοί. «Το μοναδικό που μας κάνει είναι οι νίκες και οι βαθμοί, το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Θα προσαρμοστώ στους ποδοσφαιριστές που διαθέτω και θα κοιτάξω να αποκτήσουμε περισσότερη ομοιογένεια και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Υπολογίζω σε όλο το ρόστερ, αλλά θέλω οι παίκτες να δεσμευτούν απέναντί μου και να τα δώσουν όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα