Χήνας: «Είναι ευθύνη της διοίκησης»

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με τον Γιώργο Χήνα να τονίζει πως η ευθύνη για αυτό είναι την διοίκησης.

Ο σύμβουλος της ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» και τόνισε αναλυτικά: «Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν οι Ίκαροι να ανέβουν τελικά, αλλά κι εγώ διαβάζω τα δημοσιεύματα. Είναι γεγονός, ότι υπάρχει πίκρα. Κι αν

τελικά επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, θα είναι πολύ στενάχωρο για μας. Γεγονός είναι, όμως, κι αυτό. Η ΑΕΚ έχασε και την τρίτη θέση εξαιτίας δικών της λαθών. Διότι η ΑΕΚ αναδείχθηκε τέταρτη. Ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Δική μας είναι βασικά η ευθύνη. Είναι ευθύνη της διοίκησης. Και δεν εννοώ μόνο τον Νίκο (Γεωργαντζόγλου). Φταίμε και όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι της ΚΑΕ διότι δεν… διοικήσαμε»!

Ο κ. Χήνας είπε ακόμη: «Προφανώς, στις τελευταίες αγωνιστικές σημειώθηκαν διάφορα περίεργα αποτελέσματα. Από κει και πέρα, οφείλαμε και εμείς να έχουμε κερδίσει κάποια ματς παραπάνω. Οι ήττες από Παγκράτι και Πιερικό εκτός ήταν καταδικαστικές. Ήταν ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Όσο μπορεί να υποστηρίξει κανείς το «έπρεπε» στην Α2, όπου αποδείχθηκε ότι όλοι κερδίζουν όλους. Δεν ρίχνω την ευθύνη, όμως, στους παίκτες. Τη μικρότερη ευθύνη έχουν οι παίκτες.

Ας υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Ας είχαν οι παίκτες τις ανέσεις που έπρεπε και θα μιλούσαμε αλλιώς. Δεν τις είχαν. Δεν τις παρείχαμε. Θεωρώ, ότι το περασμένο Φθινόπωρο αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή λίγοι, αλλά αρκετά καλοί παίκτες, οι οποίοι απέδειξαν ότι άξιζαν να ανέβουν στην Α1. Οι παίκτες έκαναν ό,τι μπορούσαν. Συνέβησαν διάφορα μέσα στη χρονιά όμως. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια».

Για την επόμενη ημέρα ο κ. Χήνας είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δεινή θέση. Τολμώ να πω, ότι εγώ είμαι εξ εκείνων, που έχουν ταχτεί υπέρ του οικειοθελούς υποβιβασμού στη Β΄ Εθνική, αρκεί βεβαίως αυτό να σηματοδοτεί την διαγραφή των χρεών. Δεν ξέρω, αν η αναστολή της λειτουργίας της ΚΑΕ για ένα χρόνο είναι η λύση. Μια χαμένη χρονιά θα είναι από τη στιγμή, που τα χρέη επιστρέφουν.

Η θέση της ΑΕΚ είναι στην Α1. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και με κάποιο τρόπο η ΑΕΚ συμμετάσχει στην Α1. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα και να αποπληρώσει τα χρέη και να στηρίξει την ομάδα. Υπάρχει όμως; Ο Γιάννης Φιλίππου δεν ασχολείται. Άρα; Τι θα γίνει; Συμφωνώ με όσα γράφετε περί «απευκταίου σεναρίου» για την Β΄ Εθνική, αλλά δεν βλέπω φως για κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα