Χωρίς προβλήματα στο Καυτανζόγλειο ο Βατανιακός

Ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα με προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου Βατάν την προετοιμασία του ο Βατανιακός για το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο στάδιο με αντίπαλο τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική της football league 2 ΟΠΑΠ.

Το ευχάριστο για τον Τάσο Ιωαννίδη είναι πως εκτός από την απουσία του τιμωρημένου Δ. Μιχαηλίδη δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών καθώς οι Ντούλας, Τσικαδέρης, Λαζαρίδης «έβγαλαν» χθες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Η χθεσινή προπόνηση του Βατανιακού ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις αμυντικής –επιθετικής λειτουργίας και ολοκληρώθηκε με μικρής διάρκειας οικογενειακό δίτερμα, με τον έμπειρο Κατερινιώτη τεχνικό να ανακοινώνει αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του αγώνα που απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Σακελλαρίδης, Νίκου, Δερμίσης, Χατζησαΐας, Καρτσαμπάς, Τασίδης, Ποτουρίδης, Λαζαρίδης, Ρπτόπουλος, Κυπαρίσσης, Τσικαδέρης, Ντούλας, Ιτσιος, Σαββίδης, Σταυρογιάννης, Μίγκος, Μπέης, Γιαξής, Ανδρονικίδης, Τριανταφύλλου.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το γήπεδο Βατάν την Τετάρτη (28/3) στις 14.30 με το ματς να ξεκινάει στις 17.00 και να το διαιτητεύουν οι κ.κ. Μαστοροδήμος, Ακρίβος, Γκαρέλης, από τον σύνδεσμο Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα