«Χτύπησε» διακόσια ο Perry για τους Ντακς

08:12 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Διακόσια γκολ στο NHL συμπλήρωσε ο Corey Perry σημειώνοντας δύο από τα τρία των Άναχαϊμ Ντακς στην τρίτη περίοδο του 4-2 επί των Έντμοντον Όιλερς.

Μάλιστα έφτασε τα... 201 με αυτό που πέτυχε σε ανυπεράσπιστη εστία στο τέλος. Πάντως ο Bobby Ryan «έσπασε» την ισοπαλία σε breakaway, 11:51 πριν την λήξη, οπότε χρεώθηκε το νικητήριο γκολ

της αναμέτρησης.

Ακόμα, ο Jonas Hiller ξεκίνησε βασικός για 26ο συναπτό ματς και κατέγραψε 34 αποκρούσεις. Αν μη τι άλλο, η συνεχή χρησιμοποίηση του παραπάνω τερματοφύλακα καταδεικνύει πως οι «πάπιες» ελπίζουν ακόμα για τα play off. Άλλωστε με τους 68 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει απέχουν πέντε από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας της λίγκας.

Σε power play είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο 20λεπτο ο Jason Blake δεχόμενος ασίστ από τον Bobby Ryan. Από την άλλη, οι Shawn Horcoff ισοφάρισε σε 1-1 στο τέλος του δεύτερου 20λεπτου και ο Jordan Eberle μείωσε σε 3-2, 1:46 πριν το τέλος του τρίτου, πριν «καθαρίσει» ο Perry. Έτσι οι Όιλερς έμειναν στους 56 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα