Δεύτερη ευκαιρία τίτλου για τους Λος Άντζελες Κινγκς

Απόψε (10/06, 03:00) διεξάγεται ο πέμπτος τελικός του Stanley Cup και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κινγκς, ενώ είναι πίσω με 3-1 στη σειρά. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «βασιλιάδες» έχουν δεύτερη ευκαιρία τίτλου και φιλοδοξούν να επιστρέψουν στο Λος Άντζελες με το Stanley Cup,

όχι για έκτο παιχνίδι.

Αμφότεροι οι σύλλογοι προπονήθηκε στο «Rock», βοηθητικό κλειστό των «διαβόλων» δίπλα στο «Prudential Center». Θυμίζουμε πως καταγράφηκαν παράπονα των παικτών για την ποιότητα του πάγου στα δύο πρώτα ματς του Νιου Τζέρζεϊ, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Άλλωστε έχει ανέβει η θερμοκρασία, κάτι που επηρεάζει άμεσα την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κινγκς έχουν 10/10 σε εκτός έδρας αγώνες των φετινών playoffs. Επίσης το αρχικό 3-0 έχει ανατραπεί μόλις μία φορά σε όλη την ιστορία των τελικών του NHL. Σίγουρα τα… μαθηματικά είναι υπέρ των «βασιλιάδων», αλλά εκκρεμεί η μετουσίωση των πλεονεκτημάτων σε… Stanley Cup.

Ο καλύτερος Ρώσος του NHL

Σε διαγωνισμό της πατρίδας του, ο Evgeni Malkin αναδείχθηκε κορυφαίος Ρώσος παίκτης του NHL. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος επιθετικός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς διεκδικεί επίσης τα Hart Trophy (MVP της regular season) και Ted Linsay Award (καλύτερος παίκτης της regular season) σε αμερικανικό επίπεδο.

Θέλει κορυφαίο χόκεϊ επί πάγου ο Ryan Murray

Όντας ένα από τα φαβορί του επερχόμενου ντραφτ, ο Ryan Murray δηλώνει πως… βαρέθηκε το χόκεϊ επί πάγου σε επίπεδο junior. Είναι φανερό πως ο 18χρονος Καναδός επιθυμεί να ενταχθεί άμεσα στο βασικό ρόστερ της ομάδας, η οποία θα τον επιλέξει στις 22 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα