Δεληγιάννης: «Τη γνωρίζουμε και μας γνωρίζει»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μιλά για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Βουλιαγμένη.

«Θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό στην Ευρωλίγκα με το δεξί. Η νίκη είναι σημαντική, βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Αντιμετωπίζουμε τη Βουλιαγμένη. Μία ομάδα από την Ελλάδα που τη γνωρίζουμε και μας γνωρίζει καλά. Για εμάς είναι το πρώτο δύσκολο τεστ σε αντίθεση με τους αντιπάλους

μας που έχουν δώσει ήδη δυνατό παιχνίδι. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες του αγώνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Νίκου Δεληγιάννη στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφορικά με το αυριανό ματς απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Ερωτηθείς αναφορικά με τα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι, ο έμπειρος τερματοφύλακας απάντησε: «Το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας απόδοση και ειδικά από το πώς θα μπούμε στην αναμέτρηση. Αν ξεκινήσουμε δυνατά πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Γενικότερα, έχουμε προετοιμαστεί σωστά και κλειδιά για την επιτυχία θα είναι η αυτοσυγκέντρωση στο δικό μας παιχνίδι και η προσήλωση στο στόχο μας που είναι η νίκη».

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας: «Πάντα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το κολυμβητήριο είχε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Πλέον το ζούμε και στους, θεωρητικά εύκολους, αγώνες της Α1. Είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο η εξέδρα θα είναι κατάμεστη από τους φιλάθλους μας οι οποίοι είναι συνεχώς στο πλευρό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα