Παμβοχαϊκός «2x2» και ΠΑΟ στον ένα βαθμό!

Με τρελό ρυθμό συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Α1 ο Παμβοχαϊκός που επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στην κατάμεστή έδρα του στο Βραχάτι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 Volleyleague.

Ο Παμβοχαϊκός αν και μπήκε κάπως αγχωμένα στην αναμέτρηση κατάφερε να κάνει δυο εντυπωσιακά come back (1-1, 2-2 σετ) και να κερδίσει στο τάι μπρέικ 3-2 τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησε καλά αλλά στη συνέχεια έδειξε παρόμοια «σημάδια» με αυτά επί του Φοίνικα Σύρου, κούραση και λάθη.

Οι «πράσινοι»

αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζιανλούκα Σαρατσένι, όπου οι διαδικασίες έκδοσης διεθνούς πιστοποιητικού από την FIVB δεν είχαν ολοκληρωθεί και όλοι πλέον περιμένουν τον Ιταλό προκειμένου να έχουν μια ακόμα «βοήθεια» στο ρόστερ τους. Από την άλλη, ο Παμβοχαϊκός που είχε σε εξαιρετική μέρα τον Αμερικανό διαγώνιό του, Μαρκ Ντουσάρμ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για μια πολύ μεγάλη νίκη.

Στο τάι μπρέικ και μετά το 6-5, όταν και πέρασε μπροστά ο Παμβοχαϊκός, το ματς είχε κριθεί αφού η ομάδα του Βραχατίου δεν άφησε την ευκαιρία να κερδίσει τον... Παναθηναϊκό ανεκμετάλλευτη που με καθοριστικό άσο του Ποτότνι έγραψε το 11-10 και «έσπρωξε» τους γηπεδούχους στη νίκη στο καθοριστικότερο σημείο με τον Ντουσάρμ να... αποτελειώνει τον ΠΑΟ.

Αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν καλό και εντυπωσιακό βόλεϊ, αποζημιώνοντας τους φίλους των ομάδων που στην κυριολεξία «διψούσαν» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ενώ πριν από την αναμέτρηση βραβεύτηκε ο αρχηγός οτυ ΠΑΟ, Σωτήρης Πανταλέων από σύνδεσμο οπαδών της Κορίνθου.

Τα σετ: 17-25,25-22, 23-25, 25-17, 15-13

Keywords
Τυχαία Θέματα