Δεν... αγχώνεται για το αύριο ο Χάμιλτον

Ήρεμος και καθόλου… βιαστικός φαίνεται πως είναι ο Λιούις Χάμιλτον αναφορικά με την υπόθεση ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με την ομάδα της McLaren, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του 2012.

Καθόλου άγχος δεν έχει, τουλάχιστον με όλα όσα αφήνει να διαρρέουν, ο Λιούις Χάμιλτον αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον δεδομένου ότι το τρέχον συμβόλαιό του με την ομάδα της McLaren εκπνέει στα τέλη της χρονιάς.

Ο

Βρετανός πιλότος δηλώνει χαρούμενος που αποτελεί ενεργό μέλος των «ασημένιων βελών», δεν διστάζει ωστόσο, να τονίσει ότι ακόμα δεν έχει σκεφτεί την επόμενη μέρα στην καριέρα του…

«Δεν έχω σχέδια… Δε χρειάζεται να πιεστώ… Όταν χρειαστεί, που μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου… Η ομάδα είναι φανταστική… Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος με αυτή! Δεν έχω καθίσει να σκεφτώ το μέλλον. Απλά, έχω σκεφτεί τη φετινή χρονιά. Θα είμαι εδώ τα επόμενα χρόνια στη Formula1, κι αυτό είναι ό,τι θέλω αυτή την στιγμή... Τα πάντα είναι καλύτερα φέτος. Η ομάδα είναι καλύτερη… Το μονοθέσιο είναι καλύτερο… Εγώ είμαι πολύ καλύτερα… Έχω τον πατέρα μου εδώ, έχουμε έναν πραγματικό δεσμό τώρα. Είμαστε στα πάνω μας! Τα πράγματα είναι υπέροχα και αυτό αντανακλάται στις επιδόσεις μου…» τόνισε με νόημα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008, Λιούις Χάμιλτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα