Τρεις αγωνιστικές στον Shaw των Μπλάκχοκς

Οι «καμπάνες» στο NHL συνεχίζονται και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο rookie των Σικάγο Μπλάκχοκς, Andrew Shaw, θα απουσιάσει από τρία επόμενα παιχνίδια της ομάδας του στα play off κόντρα στους Φίνιξ Κογιότες. Άλλωστε είχε μαρκάρει βίαια τον τερματοφύλακα των «λύκων», Mike

Smith, στο δεύτερο ματς των δύο συλλόγων στα playoffs.

Ανέτοιμος ο Smith

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Smith παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα που θα αρχίσει στις τέσσερις τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/04). Το δεδομένο είναι ότι ο φορμαρισμένος γκολκίπερ δεν προπονήθηκε στο μεσοδιάστημα.

Την ύστατη στιγμή θα καθοριστεί η τύχη του, κάτι που θα συμβεί επίσης με τον κεντρικό επιθετικό, Martin Hanzal. Από την πλευρά του, ο αριστερός επιθετικός, Lauri Korpikoski, αποκλείστηκε από την αποστολή των Κογιότες.

Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Halak

Αποκαλύφθηκε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Jaroslav Halak είναι στον αστράγαλο. Ο τερματοφύλακας των Σέιντ Λούις Μπλους χτυπήθηκε από συμπαίκτη του στον δεύτερο αγώνα με τους Σαν Χοσέ Σαρκς και απουσίασε από το τρίτο ματς. Ο διεθνής Σλοβάκος παραμένει αμφίβολος για την τέταρτη αναμέτρηση των δύο συλλόγων.

Περιπέτεια για Backstrom

Θα απολογηθεί ο επιθετικός των Ουάσινγκτον Κάπιτολς, Nicklas Backstrom, για τον τρόπο που μάρκαρε τον Rich Peverley των Μπόστον Μπρούινς στο τρίτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Θα απουσιάσει τουλάχιστον από το τέταρτο παιχνίδι, αλλά ο προπονητής των «πρωτευουσιάνων», Dale Hunter, υποστήριξε ότι οι κάτοχοι του Stanley Cup στοχεύουν συνεχώς το κεφάλι του παίκτη που απουσίασε από τη μισή σεζόν λόγω διάσεισης.

Για πρώτη φορά τρεις ομάδες από το «Staples Center» στα playoffs

Τον Οκτώβριο του 1999 χτίστηκε το «Staples Center», αλλά ποτέ δεν προκρίθηκαν τρεις διαφορετικές ομάδες του κλειστού στα play off. Φέτος οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Λος Άντζελες Κινγκς πέτυχαν το απόλυτο, οπότε το «Staples Center» έχει ακόμα… πολύ δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα