Δεν αποχωρεί ο Γκέτσε

Πηγή από την διοίκηση της Ντόρτμουντ τόνισε ότι ο Μάριο Γκέτσε δεν πρόκειται να αποχωρήσει για την Άρσεναλ ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τν απόκτηση του Μάριο Γκέτσε της Ντόρτμουντ. Δύο από αυτές είναι οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίες δείχνουν διατεθειμένες να κάνουν την κίνησή τους ακόμα και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με μέλος της διοίκησης της Ντόρτμουντ, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. «Δεν υπάρχουν πιθανότητες στο να αποχωρήσει τον

Ιανουάριο. Θα έδινα 0 % σε αυτή την περίπτωση. Πολλά γράφονται στον Τύπο, αλλά δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με εμάς από κανέναν σύλλογο. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον των ομάδων, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ντόρτμουντ και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για μεταγραφή», είπε ανώνυμα στα Μέσα της Γερμανίας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα