Δεν παίζουν μόνο στην Τούμπα

08:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Σε μια ημέρα όπου τα βλέμματα τραβάει το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, διεξάγονται άλλες τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ εν μέσω διοικητικών ανακατατάξεων και προβλημάτων θα περιμένει στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο ενώ δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στο

Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. «Μονομαχία» ομάδων με τον ίδιο στόχο θα γίνει στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας υποδέχεται τη Δόξα Δράμας ενώ ενδιαφέρουσα θα είναι και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Άρη!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (15.00, Novasports 2)

Στραβά έχει μπει το 2012 για τον Παναιτωλικό που εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης. Το τελευταίο τρίποντο των «κυανοκίτρινων» είχε επιτευχθεί επί του ΟΦΗ στις 11 του περασμένου Δεκέμβρη και έκτοτε ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με πιο πρόσφατη αυτή από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η ομάδα του Αγρινίου θέλει οπωσδήποτε βαθμούς και όχι απλά βαθμό στο ματς με τον Ατρόμητο, καθώς η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη έχει μειωθεί επικίνδυνα.

Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι. Το δελτίο του Ακαλέ δεν εκδόθηκε εγκαίρως, οι Βιντάλ και Κουτρομάνος είναι τραυματίες, ο Μπλάζιτς υποφέρει από ίωση, ενώ οι Σιόντης και Φερνάντες είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι, Μπαμπανιώτης

Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται ο Ατρόμητος με αποτέλεσμα να έχει μείνει πλέον πέντε βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ και την 5η θέση (έχοντας πάντως ματς λιγότερο). Κι αν αυτή από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν μέσα στο πρόγραμμα, δεν ισχύει το ίδιο για το 1-0 με τον οποίο έχασαν οι Περιστεριώτες στο σπίτι τους από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Δώνης ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του ξέρει να διαχειρίζεται τα στραβά αποτελέσματα και μένει να δούμε αν οι ποδοσφαιριστές του θα τον δικαιώσουν φεύγοντας με τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Οι «κυανόλευκοι» ταξίδεψαν στο Αγρίνιο με δύο σημαντικές απουσίες. Ο μεν Τάτος είναι τιμωρημένος (είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα), ο δε Σκόνδρας έχασε πολλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω ίωσης και κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό απόκτημα του Ατρομήτου κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Φρανσίσκο Ζουέλα, αντίθετα, επέστρεψε από το Παναφρικανικό Κύπελλο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Η αποστολή του Ατρομήτου

Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Αναστασάκος, Επστάιν, Γκαρσία, Μήτρογλου, Μπρίτο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15:00, Novasports 3)

Να διατηρήσει απόρθητο το κάστρο της Τρίπολης θέλει ο Αστέρας που υποδέχεται τη Δόξα Δράμας

Keywords
Τυχαία Θέματα