Δεν βαρεθήκατε να τον καταστρέφετε;

Κάνατε τα πάντα για να απορριφθεί ο φάκελος της ΠΑΕ Ηρακλής και να μην πάρει άδεια ΠΟΤΕ για την συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα. Εμφανίσατε έγγραφο ως πλαστό στη Βουλή για να τον ρίξετε και επίσημα.

Κάνατε αναρμόδιο το μοναδικό όργανο που δικαίωσε τον Ηρακλή. Μετατρέψατε την επιτροπή εφέσεων σε

«μπαμπούλα» για τον Ηρακλή και σε επιτροπή... απαλλαγών για όλες τις άλλες ομάδες που αθωώθηκαν για τα στημένα παιχνίδια.

Φοβηθήκατε το CAS και δεν κάνατε πίσω ούτε ένα βήμα, παρά το ότι γνωρίζατε πως ο Ηρακλής υποβιβάζεται παράνομα.
Υποστηρίξατε στα ασφαλιστικά μέτρα τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου όπως είπατε, να μην κωλυσιεργήσει το πρωτάθλημα.
Αποφασίσατε να υποβιβάσετε τον Ηρακλή με το «έτσι θέλω» στη Γ' Εθνική επειδή τόλμησε να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.
Στείλατε επίσημο έγγραφο στο CAS ζητώντας να μην εξεταστεί η προσφυγή του, γιατί έχει υποβιβαστεί στη Δ΄ Εθνική, μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όλα αυτά δείχνουν το πόσο πολύ θέλατε, κύριοι της ΕΠΟ, να καταστρέψετε τον Ηρακλή. Τα καταφέρετε, γιατί ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στη Δ΄ Εθνική.

Παρά το ότι τα καταφέρατε, δεν έχετε νιώσει από ότι φαίνεται ακόμα μεγάλη ικανοποίηση, καθώς ούτε δύο απλά αιτήματα δεν κάνατε δεκτά.

Τι φοβερό και τρομερό λοιπόν ζήτησε ο Ηρακλής; Το να κάνει δύο-τρεις μεταγραφές και να αγωνιστεί μία βδομάδα μετά. Εσείς τον τρέχατε στα δικαστήρια, εσείς τον ταλαιπωρήσατε και τώρα του λέτε πάνε με τα 17χρονα να παίξεις την Κυριακή στην Καλλικράτεια.

Δεν βαρεθήκατε να του λέτε «όχι»; Δεν βαρεθήκατε να τον καταστρέφετε;

Δεν σας φτάνει που βρίσκεται στη Δ΄ Εθνική; Τι άλλο θέλετε πια κύριοι της ΕΠΟ; Έχετε αθωώσει σχεδόν τους πάντες που εμπλέκονταν στα στημένα παιχνίδια, κάνατε κάθαρση με την Ηλιούπολη που έστησε ματς με τον... άνεμο και τώρα επιδιώκετε την εξαφάνιση του Ηρακλή;

Έτσι κάνετε κάθαρση εσείς; Κάνοντας κλήρωση κυπέλλου 2 Νοεμβρίου και δίνοντας συγχωροχάρτια στις ομάδες που ήταν στη λίστα με τα στημένα;

Τόσο πολύ φοβάστε κύριε Πιλάβιε μην ανοίξει ο φάκελος του CAS και διαβάσουν τι αναφέρει για σας; Τόσο πια;

Keywords
Τυχαία Θέματα