«Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε»

Κάλεσμα για ειρηνική διαδήλωση στα επίσημα του Καυτανζογλείου απηύθυνε η «Αυτόνομη Θύρα 10» του Ηρακλή την Τεταρτη (25/1, 17:15), που η Δόξα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον «Γηραιό» δεν ξεχνάνε πως οι Αρκάδες πήραν τη θέση τους στη Super League το μακρύ δικαστικό καλοκαίρι

που προηγήθηκε και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών οι οπαδοί στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους.

Στην μακροσκελέστατη ανακοίνωση, οι οργανωμένοι αναφέρονται σε όλα τα τρέχοντα θέματα του Ηρακλή και την συνεργασία με τους Πόντιους Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από περίπου 9 μήνες, αβεβαιότητας, φημών, αγώνων κυρίως προδομένων, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής δείχνει να βρίσκει τον προσανατολισμό του. Δε θα μπούμε σε ανάλυση του αν ήταν σωστή ή λάθος η επιλογή της απορρόφησης των Ποντίων Κατερίνης.

Η άποψη μας είναι ότι στο τέλμα που είχε φτάσει ο Ηρακλής από εχθρούς και φίλους, μια τέτοια συμφωνία και με τους όρους που αυτή έγινε, φαντάζει ως η πλέον ιδανική!

Από εδώ και πέρα πλέον ο Ηρακλής βρίσκεται ελαφρωμένος από βαρίδια του παρελθόντος και ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα. Είναι λοιπόν στο χέρι της οικογενείας μας, αυτή η δυσάρεστη εμπειρία να αποτελέσει μια κακή παρένθεση και το μέλλον να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

Πάντα όμως θα πρέπει να υπάρχει η φροντίδα, ο έλεγχος και η επαγρύπνηση ώστε να μην επαναληφτούν τα ίδια λάθη που μας οδήγησαν ως εδώ!

Και ακριβώς επειδή με μπαγιάτικα υλικά δεν φτιάχνεται φρέσκια σαλάτα παρακαλούμε – προτρέπουμε τη νέα διοίκηση να κρατήσει μακριά της, όλους αυτούς που θα σπεύσουν να διαφημίσουν το έργο τους στον Ηρακλή.

Να κρατήσει μακριά της, όλους τους αυλοκόλακες (και από τέτοιους στον Ηρακλή γεμίσαμε) που ήδη από το σημερινό αγώνα θα ποδοπατιούνται ώστε να πιάσουν στασίδι δίπλα από τη νέα διοίκηση και να φιγουράρουν στα αυριανά φύλλα των εφημερίδων.

Μακριά όλοι αυτοί λοιπόν και ο Ημίθεος να δώσει να μη ξαναβρεθεί ο σύλλογος στην ανάγκη τους γιατί η κατάληξη θα είναι και πάλι τραγική.

Μαζί με το ΑΦΜ οφείλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο λειτουργιάς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από τη μεριά μας δηλώνουμε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας ζητηθεί και ότι θεωρήσουμε εμείς σκόπιμο προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και η νέα διοίκηση έχοντας πάντα στο μυαλό, ότι η ομάδα στης οποίας το τιμόνι βρίσκεται είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη. Όχι γιατί πήρε πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά γιατί η ιστορία της, ο κόσμος της και η δυναμική του είναι μέγεθος μη μετρήσιμο.

Εκμεταλλευτείτε την και μη σκύψετε το κεφάλι μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα. Μη δεχτείτε από κανέναν να σας χτυπάει στη πλάτη και να σας θεωρεί τον φτωχό συγγενή.

Ο Ηρακλής πρέπει και θα πρωταγωνιστεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Όπως γίνεται αντιληπτό η στήριξη στο νέο ξεκίνημα της ομάδας πρέπει να γίνει βίωμα για όλους τους οπαδούς και να μεταφραστεί σε παρουσία σε όλα τα γήπεδα όπου και να αγωνίζεται η φανέλα με τον Ημίθεο.

Για ν

Keywords
Τυχαία Θέματα