Διάκριση για το ελληνικό τένις

Τη μεγαλύτερη πρόοδο στο τένις μέσα στο 2011 έκανε η Ελλάδα όπως αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομποσπονδία Αντισφαίρισης.

Αποδειξη της προόδου είναι η άνοδος κατά δέκα θέσεις από την 38η στην 28η στην Ευρωπαϊκή κατάταξη και γι' αυτό βραβεύτηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, από τον ομόλογό του της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ζακ Ντιπρέ στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Λιόν της Γαλλίας.

«Είναι

σημαντικό να αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το έργο της ΕΦΟΑ, ιδιαίτερα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, που διανύει η χώρα μας. Το 2011 υλοποιήθηκε ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΑ και επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων από κάθε άλλη χρονιά» δήλωσε ο Σπύρος Ζαννιάς.

Ακολουθεί η Σλοβενία, η Εσθονία και η Ιρλανδία, με άνοδο εννέα 9 θέσεων στη σχετική κατάταξη, η οποία διαμορφώνεται με βάση τα αποτελέσματα, που έχουν κάθε χρόνο οι αθλητές και οι ομάδες των 49 χωρών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες: Επαγγελματικό τένις, τένις τζούνιορ, τένις βετεράνων, Wheelchair Tennis. Κορυφαία χώρα για το 2011 αναδείχθηκε η Ισπανία, με 2η τη Ρωσία και 3η τη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα