Διάλυση των Όριολς από τους Ρέιντζερς

07:02 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπάλτιμορ Όριολς του Νικ Μαρκάκη γνώρισαν «βαριά» ήττα με 14-3 από τους Τέξας Ρέιντζερς δεχόμενοι επτά runs στο ένατο inning.

Άλλωστε ο Brandon Snyder έκανε ρεκόρ καριέρας με έξι RBIs. Επίσης σημείωσε ένα home run, όπως οι Josh Hamilton και Michael Young. Οι Ρέιντζερς

προηγήθηκαν και με 6-0, αλλά ο Matt Harrison (4-2) παραχώρησε home runs στους Robert Andino και Wilson Betemit, πριν αποχωρήσει. Ο Μαρκάκης έμεινε στα 0/3 hits.

Παρά τα 2/4 hits του Μάικ Μουστάκα, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ηττήθηκαν με 11-5 από τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Οι Will Middlebrooks είχε δύο home runs, ενώ οι David Ortiz και Dustin Pedroia πέτυχαν από ένα. Εκτός παραμένει ο Κέβιν Γιούκιλις, αλλά οι «κόκκινες κάλτσες» διέκοψαν αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών με τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι ο Middlebrooks. Η επίθεση των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης ήταν αυτή που πρόσφερε τη νίκη στον ασταθή, Felix Doubront (2-1).

Μπορεί ο Τζορτζ Κοτταράς να έκανε 1/1 hits σαν pinch-hitter, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς έχασαν με 6-1 από τους Σινσινάτι Ρεντς. Άλλωστε ο Jay Bruce πέτυχε τριπλό home run, ενώ ο Zack Cozart συνέβαλε στην ήττα του Marcos Estrada (0-2) και στη νίκη του Bronson Arroyo (2-1) με άλλο home run. Ακόμα, ο Ryan Braun συμπλήρωσε εννέα home runs για τους Μπρούερς, όσα έχει και ο Bruce.

Οι Bryan LeHair, Ian Stewart και Geovany Soto σημείωσαν home runs στο 5-1 των Σικάγο Καμπς σε βάρος των Ατλάντα Μπρέιβς. Έτσι ο Jeff Samardzija (4-1) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε home run από τον Jason Heyward. Μεταξύ άλλων, ο παραπάνω pitcher πέτυχε επτά strikeouts.

Ένα τριπλό home run του pinch-hitter, Jordany Valdespin, στο ένατο inning διαμόρφωσε το 5-2 των Νιου Γιορκ Μετς σε βάρος των Φιλαδέλφεια Φίλις. Μοιραίος ήταν ο Jonathan Papelbon (0-1), ενώ ο Frank Francisco πήρε το όγδοό του φετινό save.

Οι Giancarlo Stanton, John Buck και Hanley Ramirez «έγραψαν» home runs στο 4-0 των Μαϊάμι Μάρλινς επί των Χιούστον Άστρος. Αυτά ήταν υπεραρκετά για τον Carlos Zambrano (1-2), ο οποίος ολοκλήρωσε για πρώτη φορά παιχνίδι σε όλη την καριέρα του.

Δύσκολη νίκη με 3-2 πήραν οι Κλίβελαντ Ίντιανς σε βάρος των Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο δεύτερό τους αποψινό παιχνίδι. Το πρώτο το κέρδισαν οι «ινδοί» με 8-6, αλλά στο δεύτερο ένα RBI double του Shelley Duncan στο όγδοο inning έκανε τη διαφορά στο ματς που διακόπηκε προσωρινά λόγω βροχόπτωσης. Εν τέλει ο Tony Sipp κατέγραψε το πρώτο του save.

Ήταν πάλι θετικός ο Jered Weaver (5-0) και οδήγησε τους Λος Άντζελες Έιντζελς στο 8-3 με τους Μινεσότα Τουίνς. Πάντως χρειάστηκε home run του Alberto Callaspo, για να καταβάλει τον Francisco Liriano (0-5).
Σε εξέλιξη είναι τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του προγράμματος. Πρόκειται για τα Σιάτλ Μάρινερς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Κολοράντο Ρόκις και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς.

Keywords
Τυχαία Θέματα