Πήραν το προβάδισμα οι Ρέιντζερς

06:04 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με απίθανη ανατροπή, οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς κέρδισαν με 3-2 τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς στην παράταση και προηγήθηκαν με το ίδιο σκορ στη σειρά.

Συγκεκριμένα ο Brad Richards ισοφάρισε σε 2-2 μόλις 6.6 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Το πέμπτο γκολ του Richards στα playoffs ήταν σε powerplay, όπως και το νικητήριο του Marc Staal στο 1:35 της παράτασης! Μάλιστα το 2-2 σημειώθηκε με τον Henrik Kundqvist, τερματοφύλακα των εκπροσώπων του «Μεγάλου Μήλου», στον πάγκο.

Νωρίτερα οι γηπεδούχοι

είχαν απολέσει τρία powerplays, αλλά ο πρώην νικητής Conn Smythe φρόντισε να «γράψει», όταν «μετρούσε» ο χρόνος αντίστροφα ύστερα από δίλεπτη ποινή σε βάρος του John Carlson. Μοιραία, οι «πρωτευουσιάνοι» αποχώρησαν από το «Madison Square Garden» απογοητευμένοι λόγω της εξέλιξης της αναμέτρησης και με την «πλάτη στον τοίχο». Άλλωστε χρειάζονται πλέον δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, για να προκριθούν.

Οι Νεοϋορκέζοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 10:44 της πρώτης περιόδου με τον Anton Stralman. Ακολούθησε, όμως, κυριαρχία των «καπς» και ανατροπή του σκορ. Ο Brooks Laich ισοφάρισε σε 1-1 στα μέσα του δεύτερου 20λεπτου και ο John Carlson διαμόρφωσε το 2-1 σε powerplay στην αρχή του τρίτου.

Η σειρά θα συνεχιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/05). Σε αντίθεση με το πέμπτο παιχνίδι, το έκτο θα γίνει στην Ουάσινγκτον και οι Ρέιντζερς έχουν πλέον ευκαιρία πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα