Διατηρήθηκε πρώτη η Παρί

Στην πρώτη της ήττα στο γήπεδό της ανάγκασε την Μπρεστ η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία πέρασε νικηφόρα με 1-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την απόσταση των τριών βαθμών από τους διώκτες της διατήρησε η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το «Φρανσίς Λε Μπλε». «Χρυσός» σκόρερ για τους πρωτευουσιάνους ήταν ο Μπισεβάκ στο 6’.

Η Μονπελιέ λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις απέναντι στη Νις

και με τέρμα του Ζιρού κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με πιο δύσκολο τρόπο από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε 3-1 η Λιόν της Ντιζόν. Ο Μπριάν στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Σανκαρέ να ισοφαρίζει στο 61’ για τους φιλοξενούμενους. Η λύτρωση για τους «λιονέ» ήρθε στο 82’ με τέρμα του Γκομίς, με τον Λακαζέτε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90’.

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Τουλούζ απέναντι στην Καέν με 1-0 και να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις της Ευρώπης. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ριβιέρ στο 35’.

Τη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ξεφύγει περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις πήρε η Νανσί απέναντι στην Οσέρ με 3-1 στο «Αμπέ Ντεσάν». Ο Μογίο στο 68’ άνοιξε το σκορ, με τον Νικουλάε να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα (69’, 78’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Σισέ στο 81’ που μείωσε σε 3-1.

Τέλος στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Λοριάν και Σοσό. Ο Ρομάο στο 63’ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Μπακαμπού στο 80’ να κάνει το 1-1.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα