«Διάβολοι» στα πέναλτι

Οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στα πέναλτι και πήραν τον επιπλέον βαθμό κόντρα στους Λος Άντζελες Κινγκς ύστερα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας του ματς.

Αμφότερες οι ομάδες βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος στην διαδικασία των πέναλτι και οι Ilya Kovalchuk και Zach Parise αποδείχθηκαν έτοιμοι. Επίσης, ο Johan Hedberg, ο οποίος αντικατέστησε νωρίτερα τον Martin Brodeur, σταμάτησε τους Simon Gagne και Anze Kopitar. Πρέπει να σημειωθεί ότι η αλλαγή γκολκίπερ σημειώθηκε λόγω τραυματισμού και τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί ο θρυλικός τερματοφύλακας των «διαβόλων».

Στην

πρώτη περίοδο, μόλις 1:47 έπειτα από την έναρξη, ο Gagne είχε ανοίξει το σκορ για λογαριασμό των «βασιλιάδων», ενώ ο Patrick Elias ισοφάρισε με το πρώτο του φετινό γκολ 11 λεπτά αργότερα. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, τα οποία κρίθηκαν με το παραπάνω τρόπο, έπειτα από «άσφαιρη» πεντάλεπτη παράταση.

Πλέον, οι Ντέβιλς έχουν τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Από την άλλη, οι Κινγκς έμειναν στους δύο συμπληρώνοντας τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα