Διλμπέρης: «Επαγγελματική νίκη»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Εθνικού Γαζώρου ο Παναγιώτης Διλμπέρης, παρά τη νίκη επί του Μ. Αλέξανδρου Ηράκλειας.

«Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί για να κερδίσουμε με τέτοιο σκορ. Θα την θεωρήσω ως μια επαγγελματική νίκη. Δε πιάσαμε υψηλά στάνταρ σήμερα. Έπαιξε ρόλο και η ζέστη σήμερα. Προέκυψαν και κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθώσουμε και με τον τρόπο που ήρθε η νίκη, μια και απομακρυνθήκαμε από τη 2η θέση,

μόνο κέρδη μπορεί να φέρει», τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού.

Καλούμενος να σχολιάσει τη δήλωση του Βαγγέλη Τούσκα, περί καλύτερου ρόστερ, επισήμανε: «Πιστεύω ότι έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές ο Γάζωρος, ναι. Τον εκτιμώ σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Αλλά ακόμα και έτσι αν το σχολιάσουμε η Ηράκλεια δεν έχει ούτε Μαχαιρούδη, ούτε Χαριτίδη, ούτε Αγγελόπουλο, ούτε Μαχαιρούδη, ούτε Γιαννιώτη, ούτε κανέναν. Δε το περίμενα από τον Βαγγέλη. Για τους δικούς μου ποδοσφαιριστές μιλά όλη η Ελλάδα. Θα μιλήσω μαζί του. Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηράκλεια».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα του Οδυσσέα Αναγέννησης με την Καλαμαριά, παραδεχόμενος: «Σε κάποια στιγμή μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση μίλησα για την αγωνιστικότητα των παικτών. Ζητώ συγνώμη. Έδειξαν με την Καλαμαριά ότι παλεύουν τα παιχνίδια και μας έδωσαν το δικαίωμα να ξεφύγουμε σήμερα. Εύχομαι του χρόνου εμείς να ανέβουμε και να υπάρχουν και πάλι στην κατηγορία τρεις ομάδες, με την άνοδο του Εθνικού Σιδηροκάστρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα