Διλμπέρης: «Έπρεπε να είναι ανταγωνιστικός ο Ηρακλής»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης υποστήριξε πως ο Ηρακλής έπρεπε να προετοιμάσει μια ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Δ’ Εθνική.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του «Γηραιού», και νυν προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero για την κατάσταση στον Ηρακλή και τόνισε πως έπρεπε οι ιθύνοντες

του συλλόγου να φτιάξουν μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στην Δ’ Εθνική.

«Είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τα πράγματα από 2 σκοπιές τώρα. Ως προπονητής μιας αντίπαλης ομάδας, βλέπω μια νέα ομάδα, που θα παίζει στο Καυταντζόγλειο, με την στήριξη των φίλων του Ηρακλή. Θα είναι μια ομάδα με οικονομική δύναμη καθώς σίγουρα ο κόσμος (με εισιτήρια, μπουτίκ κτλ) θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή ενώ το όνομα του Ηρακλή θα προσθέσει αίγλη και η ομάδα θα έχει τον σεβασμό όλων. Θα είναι δηλαδή ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Κάθε ομάδα και κάθε παίκτης που θα μπαίνει στον Καυταντζόγλειο για ν αντιμετωπίσει τον Ηρακλή θα νοιώθει δέος», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ως Ηρακλειδέας τώρα, δεν θα κρύψω την άποψη μου, για μένα ο Ηρακλής είναι μόνο η ομάδα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Δ` Εθνική κατηγορία. Ντροπή δεν είναι να πέσεις αλλά να μην προσπαθήσεις να σηκωθείς. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Ηρακλής δεν ετοίμασε μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στην Δ` Εθνική και να πάρει την άνοδο. Σίγουρα ήταν πολύ άδικο που έριξαν τον Ηρακλή στην Δ` Εθνική, δεν το συζητάμε αυτό, δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί ο Ηρακλής αλλά δεν συμφωνώ με την κίνηση της συνεργασίας. Ο κόσμος της Φιορεντίνα είχε λιγότερο ποδοσφαιρικό εγωισμό από τον κόσμο του Ηρακλή;. Δυστυχώς στον Ηρακλή δεν ετοίμασαν μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει φέτος και να πάρει την άνοδο, άλλωστε αν δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν ανέβουν οι Πόντιοι φέτος (που είναι πιθανό), ο Ηρακλής με μια καλή ομάδα τώρα θα ήταν στην ίδια αφετηρία του χρόνου»

Για τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, ο Διλμπέρης, υπογράμμισε: «Στον Ηρακλή από το 2004 κι έπειτα όλες οι διοικήσεις ασέλγησαν κατά συρροή πάνω σε ένα πτώμα και τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς ποτέ τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα στον Ηρακλή και η ομάδα τα τελευταία χρόνια χαροπάλευε συνέχεια. Δεν βλέπαμε όλοι μας τι θα ερχόταν στην συνέχεια; Δυστυχώς όλοι αυτοί κατέστησαν τον Ηρακλή αδύναμο και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν και τον έριξαν τελικά στην Δ` Εθνική. Αν δεν ήταν τόσο αδύναμος ο Ηρακλής δεν θα τολμούσαν να τον χτυπήσουν αλλά δυστυχώς ήταν. Για μένα πάντως ο Ηρακλής θα έπρεπε τώρα να αρχίσει από το μηδέν και υγιής να κάνει την επανεκκίνηση του. Ξέρω πως δεν γίνομαι αρεστός σε πολλούς με αυτά που λέω αλλά αυτό πιστεύω. Ο Ηρακλής πληρώνει το γεγονός ότι ήταν ο αδύναμος κρίκος. Το καλοκαίρι επίσης ο Παντελή δεν έκανε τα χαρτιά για την Β` Εθνική, ίσως έπρεπε να έδιναν την ομάδα σε κάποιους άλλους που είχαν ενδιαφερθεί, αυτοί μπορεί να έκαναν χαρτιά για την Β` Εθνική και όχι για την Δ` Εθνικη».

Ενώ για το αν θα επέστρεφε στο πόστο του προπονητή σχολίασε: «Το έχω ξαναπεί αυτο, στην ζωή υπά

Keywords
Τυχαία Θέματα