Διλμπέρης: «Καταλυτική η αποβολή»

22:42 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στην αποβολή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο τεχνικός ηγέτης του Εθνικού Γαζώρου, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, τόνισε πως στην αρχή έβγαινε στην ομάδα του το παιχνίδι, ενώ παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ηρακλή.

«Σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 5/3) έγινε ένα παιχνίδι το οποίο για μας

ήταν πάρα πολύ σημαντικό αλλά νομίζω ότι πιο σημαντικό ακόμη ήταν για τον Ηρακλή που χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς για να μην είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και να αρχίσει την ανάκαμψη που θέλει να κάνει», ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Και συνέχισε: «Εμείς, όντας πρωταθλητές χειμώνα, θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες μας και να μην μας επηρεάσει πιθανό στραβοπάτημα. Ο Ηρακλής δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή πριν από ενάμιση μήνα. Έχει αυτοματισμούς, ταχύτητα στα άκρα και ταχυδύναμη στον χώρο του κέντρου. Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα ήταν να παρατάξουμε ένα ευέλικτο σχήμα στον χώρο του κέντρου. Σαφώς, μας έβγαινε το παιχνίδι με το γκολ που βάλαμε».

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής, τόνισε: «Καταλυτική ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Κωνσταντινίδη. Η δεύτερη κάρτα ήταν δίκαιη, για την πρώτη δεν νομίζω ότι ενοχλεί τόσο πολύ τον Χρήστο (σ.σ. Κελπέκη) για να την πάρει. Προσπαθήσαμε μετά να κρατήσουμε τον Ηρακλή μακριά από την εστία μας, δεν το καταφέραμε. Έβαλε ένα γκολ που μπορεί να είναι τυχερό αλλά ο Ηρακλής φεύγει αδικημένος από το παιχνίδι. Κι εμείς όμως έχουμε έναν τερματοφύλακα, είναι 18 χρονών, και μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτόν. Τα είδατε και σήμερα. Και οι τερματοφύλακες είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στη Σκύδρα και θα πάμε να πάρουμε βαθμούς εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα