Δήλωσε συμμετοχή ο Foley!

Θα... αγωνιστεί στο ετήσιο Royal Rumble o Mick Foley, ενώ ο Chris Jericho συνέχισε να γεννά ερωτηματικά στο εβδομαδιαίο Raw.

Σε κλίμα... Rumble κινείται το WWE και το Raw SuperShow. Για αυτό ο Foley, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στο WWE, μπήκε στο ρινγκ για να βοηθήσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές Daniel Bryan

και CM Punk, αλλά αυτό αποδείχθηκε μάταιο, αφού ο John Laurinaitis είχε άλλη άποψη και ανέτρεψε το αποτέλεσμα του main event.

Μάλιστα, οι δύο κάτοχοι των μεγάλων τίτλων του WWE είχαν αρχικά τον Chris Jericho στο πλευρό τους, αλλά αυτός αποχώρησε... γελώντας και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα κόντρα σε David Otunga, Mark Henry και Dolph Ziggler.

Νωρίτερα, ο Jack Swagger αναδείχθηκε US Champion κερδίζοντας τον τραυματισμένο Zack Ryder. Ούτε ο John Cena μπόρεσε να βοηθήσει τον φίλο του, αλλά «έκλεισε» ματς με τον Kane στο Royal Rumble.

Τον πρώτο τους αγώνα σαν Tag Team Champions έδωσαν στο Raw οι Primo & Epico. Μάλιστα επικράτησαν πάλι των προγενέστερων πρωταθλητών, Air Boom.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οι Primo & Epico κέρδισαν τους Air Boom.
Η Kelly Kelly & Alcia Fox κέρδισε τις Bella Twins.
Ο Jack Swagger κέρδισε τον Zack Ryder.
O R-Truth κέρδισε τους Sheamus, Miz, Wade Barrett.
O Brodus Clay κέρδισε τον JTG.
Οι David Otunga, Mark Henry & Dolph Ziggler κέρδισαν CM Punk, Daniel Bryan & Chris Jericho.

Keywords
Τυχαία Θέματα