Δίπλα στην ΕΠΟ και η Πανσερραϊκή

Η Πανσεεραϊκή έκανε γνωστή τη στήριξή της στο πρόγραμμα για την προβολή και την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου που «τρέχει» η ΕΠΟ με την αρωγή της UEFA.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλει από την πλευρά της και η ομάδα της Πανσερραϊκής. Για αυτό την Τετάρτη (21/03, 18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (πρώην Εθνικό Στάδιο) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι το ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα

κορίτσια της Πανσερραϊκής δίνουν φιλικό αγώνα με την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των ΤΕΦΑΑ Σερρών την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Σερρών (πρώην εθνικό στάδιο) στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την προβολή και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου που πήρε η ΕΠΟ, με την έγκριση της UEFA. Από την ομάδα της Πανσερραικης θα λύπουν αρκετές ποδοσφαιρίστριες οι οποίες είναι οι Εξαδακτύλου, Τσακώτα και Καραολή λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, οι Πανίδου και Κυριακού λόγω της συμμετοχής τους στην ομάδα των ΤΕΦΑΑ Σερρών ως φοιτήτριες στη σχόλη και οι Ζαφειροπούλου, Σιδηροπούλου λόγω τραυματισμού. Επίσης, στην ομάδα των ΤΕΦΑΑ παίζουν πολλές αξιόλογες παίχτριες όπως η Βλασιάδου που είναι παίχτρια της εθνικής Ελλάδος.

Καλή επιτυχία κορίτσια...»

Διαβάστε την προκήρυξη της ΕΠΟ για την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα