Δοκιμασία υψηλού κινδύνου

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στη Γερμανία. Η πτήση τους άγγιξε το έδαφος της Φρανκφούρτης στις 16.45 τοπική ώρα και από εκεί επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, που μετά από περίπου 2,5 ώρες τους μετέφερε στο άντρο των Πρωταθλητών Γερμανίας.

Η αρχική λιακάδα της Φρανκφούρτης και οι οκτώ βαθμοί Κελσίου ήταν μια ουτοπία. Μέσα σε λίγα λεπτά το θερμόμετρο κατρακύλησε στους -3, θυμίζοντας σε όλους πως ο γερμανικός χειμώνας δεν είναι παίξε - γέλασε. Μπορεί να μην είναι Ρωσία, αλλά σίγουρα δεν είναι και τόσο δα φιλόξενος.

Στις

τάξεις της ομάδας επικρατεί η απόλυτη αφοσίωση για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ. Είναι χαρακτηριστικό πως η λέξη «Ολυμπιακός» δεν ακούστηκε ούτε μια φορά, καθώς οι Γερμανοί μπορεί να μην βλέπουν final 4, ωστόσο αποτελούν «μανούλες» στο να κάνουν τη ζημιά. Με ένα κοινό που κατακλύζει κάθε γωνιά της «Στέχερτ Αρένα» και μια ομάδα ρυθμού μέσα στο γήπεδο της, ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά την γκέλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γιατί ο τρόπος που ηττήθηκαν οι «πράσινοι» από τους Ρώσους, συνιστά… γκέλα!

Όλοι οι παίκτες της ομάδας συζητούν για τον βαθμό δυσκολίας ενός ματς που σε πρώτη ανάγνωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί υψηλού κινδύνου, όμως πιστέψτε πως είναι.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος του στη μάχη κόντρα στους Γερμανούς, καθώς αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση περίπου 200 Ελλήνων. Ένα ακόμη κίνητρο για να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου οι «πράσινοι». Αυτά σε πρώτη φάση από το πανέμορφο και γραφικό Μπάμπεργκ, με το «τριφύλλι» να προετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμη παρασημάκι στη βαριά ιστορία του.

ΥΓ: Αν βρίσκεστε σε δύσκολη κατάσταση και σταματήσετε ποτέ στην εθνική οδό των Γερμανών (σε γνωστό fast food), φροντίστε να έχετε ψιλά. 0.70 θέλει για να μπει κάποιος στο αποχωρητήριο! Αλλιώς… καλή τύχη.

ΥΓ1: Καλό χρυσό το Μπάμπεργκ αλλά έχει το ίδιο πρόβλημα με τη Σιένα. Αδιανόητο το ταξίδι με αεροπλάνα και πούλμαν. Πόλη χωρίς αεροδρόμιο δεν είναι για την Ευρωλίγκα. Ρωτήστε και τους παίκτες…

Keywords
Τυχαία Θέματα