Δράκου: «Εχω δρόμο ακόμα»

Η κολυμβήτρια Νόρα Δράκου επιμένει στην προσπάθειά της να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η επόμενη ευκαιρία περνά από το μίτινγκ του Αϊντχόφεν (12-15 Απρίλιου) ενώ 16-24 Απριλίου θα βρίσκεται στο Λουτράκι για να συνεχίσει την προετοιμασία της, που συνεχίζεται με εμπόδια λόω των συνθηκών στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Ομοσπονδία η Νόρα Δράκου στο site

της ομοσπονδίας: «Στο Αϊντχόφεν ο συναγωνισμός θα είναι πολύ δυνατός και θα προσπαθήσω να βελτιώσω το χρόνο μου. Βέβαια, θα βρίσκομαι σε περίοδο προετοιμασίας ακόμη αλλά στόχος μου είναι να κάνω έναν καλό χρόνο. Η προετοιμασία στο Λουτράκι θα με βοηθήσει αρκετά. Θα είναι καλό να φύγουμε από την Πάτρα και τα προβλήματα που έχουμε εκεί. Θα είμαστε συγκροτημένοι με πρόγραμμα για να κάνουμε μερικές καλές προπονήσεις.

Το κλειστό κολυμβητήριο της Πάτρας άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα και το νερό ήταν κρύο. Κάναμε προπόνηση σε μία 25άρα πισίνα στην πανεπιστημιακή πισίνα, με πολλά τμήματα υποδομών και δεν ήταν εύκολο να γίνει δουλειά. Από την προετοιμασία μου έως τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Υπήρχαν κάποιοι μικροτραυματισμοί, οι οποίοι ήταν λογικό να έρθουν λόγω της πίεσης, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένη έως τώρα. Πάντως έχω δρόμο ακόμα για να είμαι έτοιμη.

Οι γονείς των παιδιών της ΝΕΠ και του ΝΟΠ έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά της ΝΕΠ, στην οποία δεν ανήκω με έχουν στηρίξει πάρα πολύ και με βοηθούν για να μπορώ να προπονούμαι. Ευτυχώς που υπήρξε η συμπαράστασή τους.

Σχετικά με το Ευρωπαϊκό ο στόχος μου αρχικά είναι να μπω στην 8άδα του τελικού. Επίσης θέλω να πιάσω το όριο στα 100μ για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πάντως είναι νωρίς ακόμα για να πω κάτι παραπάνω, συνεχίζω την προετοιμασία μου και θα δούμε στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα