Δράσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις…

Η αντικατάσταση του Κύρου Βασσάρα με τον Γιώργο Δούρο στην ΚΕΔ, αποτελεί μία δράση, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στο ΑΜΕΣΩΣ επόμενο διάστημα.

Μέχρι τότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι απλά, ΥΠΟΜΟΝΗ.
Υπομονή για να δούμε αν αποδειχθούν οι φόβοι μας, ότι επιχειρείται μία ακόμη προσπάθεια χειραγώγησης της διαιτησίας, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στο πρωτάθλημα της Super League.

Η

αντικατάσταση του Κύρου Βασσάρα με τον Γιώργο Δούρο, έγινε τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και ο Ολυμπιακός στη γωνία να κλαίει τη μοίρα του για τη νέα απώλεια βαθμών, στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα, αποδίδοντάς την σε διαιτητικά λάθη!

Όπως και να έχει το πράγμα, η «αλλαγή φρουράς» στον διαιτητικό θώκο της ΚΕΔ, που αφορά τους ορισμούς διαιτητών, αναμόχλευσε συναισθήματα, στη μία και στην άλλη πλευρά.

Στο στρατόπεδο του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ Παναθηναϊκού δηλαδή και σε αυτό του ΔΕΥΤΕΡΟΥ Ολυμπιακού και ο «νοών νοείτο».

Όσον αφορά στον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Παναθηναϊκό, όπως φαίνεται από τη συγκεκριμένη… δράση, καλείται πλέον, εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει, την κακή αγωνιστική του συμπεριφορά, τα ΜΕΓΑΛΑ διοικητικά και κατ’ επέκταση οικονομικά του προβλήματα, να αντιμετωπίσει και το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΞΑΝΑ!!!

Αναφορικά με τον ΔΕΥΤΕΡΟ Ολυμπιακό, καλείται να παίξει ποδόσφαιρο όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ σε περίπτωση που - ΑΥΤΟ ΘΑ - συμβεί, ΕΥΝΟΪΚΕΣ διαιτησίες υπέρ του.

Υ.Γ.: «Γηράσκω αεί διδασκόμενος», είχε πει ο σοφός ΣΩΚΡΑΤΗΣ! Κάποιοι όμως παρά τα 77 τους χρόνια, φαίνεται πως έχουν μείνει μετεξεταστέοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα