Δυνατή φωνή στο «Σπύρος Λούης» ζητάει η Νίκη

Ο στόχος επιτεύχθηκε για τη Νίκη Αμαρουσίου, η οποία στην πρώτη παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χατζή, απαλλαγμένο πλέον από το άγχος, υποδέχεται την Κυριακή (29/04) τον έτερο νεοφώτιστο αλλά ήδη υποβιβασμένο Ηρόδοτο. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες το σύλλογο των βορείων προαστίων ζητούν από τους φιλάθλους τους να κατακλύσουν το «Σπύρος Λούης», ως ελάχιστη επιβράβευση των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας για την επιτυχία τους.

Η ανακοίνωση: «Ο στόχος (της παραμονής) επιτεύχθηκε. Η Νίκη

Αμαρουσίου στην πρώτη της σεζόν στα εθνικά πρωταθλήματα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη για την προσπάθεια, το αποτέλεσμα και ακόμα πιο αισιόδοξη για το αύριο. Οπότε, με βάση τα παραπάνω, η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας μας στο κυριακάτικο (29/04, 17.00) τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, κρίνεται επιτακτική. Ας δώσουμε στη Νίκη το χειροκρότημα που της αξίζει, με αθρόα προσέλευση και δυνατή φωνή στο «Σπύρος Λούης». Θυμίζουμε λοιπόν, εν όψει της προτελευταίας αγωνιστικής στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, πως το ρεκόρ της ομάδας μας είναι 9 νίκες και 11 ήττες».

Keywords
Τυχαία Θέματα