«Για το καλύτερο και τη νέα σεζόν»

23:57 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η σεζόν για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και με την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. Αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 σαν Πρωταθλήτρια ομάδα.Έτσι στην σημερινή απονομή του Πρωταθλήματος που έγινε μέσα σε οικογενειακό και εξαιρετικό κλίμα δύο παίκτες της Ένωσης, Παναγιώτης Θεοδόσης και Μάριος Ρουμελιώτης μίλησαν στο β για την επόμενη μέρα.

Αρχικά ο Θεοδόσης τόνισε πως μετά την αλλαγή του προπονητή το κλίμα, άλλαξε προς το καλύτερο,

ενώ συμπλήρωσε πως περιμένει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις τη νέα σεζόν. «Σίγουρα η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθάει μια ομάδα προς το καλύτερο. Έτσι και τώρα λειτούργησε θετικά, όταν η ομάδα έδειχνε να χάνει την αυτοπεποίθησή της σε κάποια ματς και να φέρνει άτυχα αποτελέσματα. Αυτή η αλλαγή μας έδωσε άλλον αέρα και επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα με συνέπεια να φτάσουμε με ευκολία προς το τέλος της σεζόν στην άνοδο και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στην επόμενη μέρα δεν θέλω να μιλήσω για θέματα που αφορούν την διοίκηση, ωστόσο σαν παίκτης περιμένω να γίνει το καλύτερο,να διατηρηθεί ο φετινός κορμός και να γίνουν κινήσεις που θα μας κάνουν να πρωταγωνιστήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό σαν παίκτης να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ και θα κάνουμε το καλύτερο».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βενιαμίν της ομάδας, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία και με την άνοδό του στην ανδρική ομάδα δείχνει πως με αρκετή δουλειά ακόμα το μέλλον του ανήκει. « Είμαι χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ και γενικά που μου δόθηκε η ευκαιρία να φοράω την φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Για μένα και σε αυτή την ηλικία που βρίσκομαι είναι πολύ σημαντικό, αφού παίζω με έμπειρους παίκτες που ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσα να έχω συμπαίκτες. Είναι όνειρο για μένα πολύ θέλω να έχει ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Ενώ για την επόμενη χρονιά έχω να πω πως θα δουλέψω ακόμα περισσότερο και θα κάνω μου ζητηθεί από τους προπονητές μου. Σίγουρα έχω αρκετή όρεξη για δουλειά και αυτό θα κάνω, ώστε να γίνω καλύτερος. Το Πρωτάθλημα της Α2 πιστεύω θα γίνει αρκετά δύσκολο και θα υπάρχει ανταγωνισμός με τα νέα δεδομένα».

*Στη ΦΩΤΟ δεξιά ο Μάριος Ρουμελιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα