Δύο «χρυσοί» βαθμοί για τους Άβαλανς

Ισοφάρισαν δύο δεύτερα πριν την λήξη σε 4-4 και πήραν τη νίκη στα πέναλτι οι Κολοράντο Άβαλανς επί των Μπάφαλο Σέιμπερς.

Συγκεκριμένα το γκολ του Jamie McGinn και το πετυχημένο πέναλτι του Peter Mueller άξιζαν από έναν βαθμό έκαστος. Μάλιστα το «δίποντο» των Άβαλανς αποτέλεσε την τρίτη διαδοχική επιτυχία τους, η οποία τους έφερε στην έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL

με ογδόντα βαθμούς!

O McGinn είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ο David Jones σε 2-2, ενώ ο rookie, Gabriel Landeskog, είχε διαμορφώσει το 3-2 υπέρ των «αβς» στο έκτο λεπτό της δεύτερης περιόδου. Για τους Σέιμπερς βρήκε δίχτυα δύο φορές ο rookie, Marcus Foligno, ενώ ο Drew Stafford και ο Alexander Sulzer πέτυχαν το άλλο γκολ. Επίσης, ο Tyler Ennis μοίρασε τρεις ασίστ.

Ωστόσο, από την στιγμή που ο αγώνας κατέληξε στα πέναλτι, η ομάδα του Μπάφαλο είχε μειονέκτημα, καθώς οι Άβαλανς είχαν ήδη οκτώ νίκες σε εννέα ευκαιρίες τους κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Πάντως οι Σέιμπερς άθροισαν 75 βαθμούς και απέχουν πλέον τρεις από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα