Έχασαν το αήττητο λόγω… Skinner

O Jeff Skinner πέτυχε το νικητήριο γκολ 84 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και οι Καρολάινα Χουρικέινς επικράτησαν με 4-3 των αήττητων Μπάφαλο Σέιμπερς.

Στην πρώτη περίοδο, οι Σέιμπερς πήραν δύο φορές το προβάδισμα με Thomas Vanek και Derek Roy, αλλά οι Jay Harrison και Brandon Sutter ισοφάρισαν. Ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε, αλλά βελτιώθηκαν οι γκολκίπερ στην δεύτερη περίοδο. Ωστόσο, ο Tim Brent έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με shorthanded goal.

Τότε,

οι Canes πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους, με τον Cam Ward, τερματοφύλακας της ομάδας της Καρολάινα, να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση. Πάντως, ο Drew Stafford τον κέρδισε 2:21 πριν το τέλος, αλλά ο Skinner εκμεταλλεύτηκε power play και πρόσφερε την νίκη στην ομάδα του με γκολ 1:24 πριν το λήξη της κανονικής διάρκειας.

Έτσι, οι Χουρικέινς έφθασαν στους πέντε βαθμούς και ο σύλλογος του Μπάφαλο έμεινε στους τέσσερις. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι αποψινοί θριαμβευτές συμπλήρωσαν ήδη πέντε παιχνίδια, ενώ οι μέχρι πρότινος αήττητοι γηπεδούχοι έχουν δώσει μόλις τρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα