Έχει και Κύπελλο σήμερα!

Λίγη από την ακόρεστη δίψα των… κολλημένων με την μπάλα υπόσχεται να σβήσει το πλούσιο μενού της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο περιλαμβάνει ούτε λίγο, ούτε πολύ, 13 αναμετρήσεις σε μία ημέρα που…σφύζει από ποδόσφαιρο λόγω Champions και Super League!

Ο θεσμός των εκπλήξεων μοιάζει με ψηφιδωτό που χωρά τα όνειρα όλων για διάκριση, υπηρετώντας την πεμπτουσία του αθλητισμού που δεν είναι άλλη από τη νίκη του… αδύναμου επί του ισχυρού!

Για την ώρα

ισχυροί δεν είναι άλλοι από τις ομάδες της Football League, με τη Λάρισα να δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον Ρούβα (15:00), την Παναχαϊκή να κοντράρεται στα Γιάννινα με τη Δόξα Κρανούλας (14:00) και τον Πιερικό να έχει δύσκολη αποστολή στη Ζάκυνθο (14:00).

Η αναμέτρηση ωστόσο που αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα δεν είναι άλλη από του Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος φιλοξενεί τον Πανθρακικό στη Ριζούπολη!

Υπενθυμίζεται πως Προοδευτική, Πανσερραϊκός και Αναγέννηση Επανομής εξασφάλισαν από χθες (22/11) την πρόκριση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν αύριο Πέμπτη (24/11) οι αναμετρήσεις Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών – Πλατανιάς Χανίων (14:00) και ΠΑΟ Ρουφ – Διαγόρας Ρόδου (14:00).

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα