«'Εχουμε πρόβλημα με το ντόπινγκ»

Ο Ισπανός υπουργός Αθλητισμού παραδέχεται ότι η χώρα του πρέπει να συμμορφωθεί το ταχύτερο δυνατό με τον κώδικα της WADA.

Στην παραδοχή ότι η χώρα του αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ντόπινγκ προχώρησε ο νέος Ισπανός υπουργός Αθλητισμού, την ώρα που ο ισπανικός αθλητισμός δέχεται «χτυπήματα» και υπονοούμενα για τις επιδόσεις των αθλητών του.

«Φυσικά κι έχουμε πρόβλημα με το ντόπινγκ, δεν είναι μυστικό ότι είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε και να εγκρίνουμε τις τροποποιήσεις του νόμου κατά του ντόπινγκ το ταχύτερο δυνατό, για να

επιβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας στο θέμα αυτό. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τον κώδικα κατά του ντόπινγκ επειδή είναι κεφαλαιώδους σημασίας στην υποψηφιότητά της Μαδρίτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χοσέ Ινάσιο Γουέρτ.

Τα σαρκαστικά σχόλια του Canal+ για τον Ραφαέλ Ναδάλ, έναν από τους σπουδαιότερους τενίστες όλων των εποχών, μπορεί να μη λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, ωστόσο υποθέσεις όπως εκείνη του Αλμπέρτο Κονταδόρ φέρνουν την Ισπανία σε δύσκολη θέση στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, καθώς επικρατεί η εντύπωση ότι η χώρα δεν… σκοτώνεται για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα