Ευχαριστεί Διαγόρα η ΚΑΠ

23:52 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους ανθρώπους του Διαγόρα, που τους προστάτευσαν με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, εξέδωσαν από την Αγία Παρασκευή.

Στο περιθώριο της κυριακάτικης (05/04) αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, έγιναν θλιβερά επεισόδια από μερίδα ανεγκέφαλων φιλάθλων που -σύμφωνα με τους παρόντες- ουδεμία σχέση είχαν με το μπάσκετ. Οι διοικούντες την ΚΑΠ, με σημερινή (07/03) ανακοίνωσή τους, δηλώνουν ευγνώμονες για τη στάση των γηπεδούχων, τους συγχαίρουν για την προσπάθειά τους να τους προστατεύσουν

και τους ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία, την οποία δεσμεύονται να ανταποδώσουν.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΠ πανηγύρισε την Κυριακή (05/04) τεράστια νίκη μέσα στη Ρόδο επί της εξαιρετικής ομάδας του Διαγόρα (72-81), πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση, σε ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ. Βέβαια, το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης περνά εύλογα σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό διότι δυστυχώς γίναμε μάρτυρες -και θύματα- θλιβερών επεισοδίων μερίδας ανεγκέφαλων οπαδών (από ό,τι πληροφορηθήκαμε πρόκειται για ποδοσφαιρικούς χούλιγκαν), οι οποίοι με το τέλος της αναμέτρησης επιτέθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας, ενώ τα αίσχη τους έφτασαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιτεθούν ακόμη και στους παράγοντες του Διαγόρα! Προκάλεσαν μέχρι και υλικές ζημιές στο γήπεδο, σπάζοντας παράθυρα αποδυτηρίων κ.ά.

Ωστόσο, από τη μεριά μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» και ένα ακόμη μεγαλύτερο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους του Διαγόρα, διοικούντες, παίκτες, προπονητές, αλλά και την πλειοψηφία των φιλάθλων, για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν, αλλά και για τη στάση τους απέναντι στα απαράδεκτα αυτά γεγονότα. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας προστατέψουν, ακόμη και με κίνδυνο της δικής τους σωματικής ακεραιότητας και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να αποτρέψουν τις ενέργειες των ολιγάριθμων ταραχοποιών στοιχείων. Και μάλιστα, «πλήρωσαν» και τη στάση τους αυτή, αφού δέχθηκαν και οι ίδιοι επίθεση από τους ανεγκέφαλους... Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να μην πάθει κανένα άτομο από την αποστολή της ΚΑΠ κάτι κακό και τους είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός αυτό.

Απέδειξαν έμπρακτα ότι όλοι οι Ρόδιοι εμπνέονται από φιλόξενο πνεύμα και αθλητικά ιδεώδη και ασφαλώς δεν έχουν την παραμικρή σχέση ούτε πρέπει να τους καταλογισθεί οποιαδήποτε ευθύνη για τις απρέπειες μερικών χούλιγκαν. Σας ευχαριστούμε και πάλι... Μπράβο και συγχαρητήρια. Να είστε βέβαιοι ότι σε οποιαδήποτε μελλοντική σας επίσκεψη στο γήπεδό μας, θα σας αντιμετωπίσουμε με ανάλογη φιλοξενία και το ίδιο φίλαθλο πνεύμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα