«Ευχαριστώ» από την Αστραπή Μεσοποταμιάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Αστραπή Μεσοποταμιάς μετά την επικράτηση επί της Καστοριάς με 1-0.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμιάς ευχαρίστησε τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα, συνεχάρη τους διαιτητές για τον τρόπο που σφύριξαν το παιχνίδι, εξέφρασε την περηφάνια της για το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Καστοριά.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της Αστραπής Μεσοποταμίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους 400 φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και βοήθησαν τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας μας στο τοπικό ντέρμπι με την Καστοριά. Είναι υποχρέωση μας να τους ευχαριστήσουμε γιατί αυτοί είναι οι χορηγοί της ομάδας μας στον οικονομικό τομέα και με το εισιτήριο που κόψανε μας βοήθησαν να πληρώσουμε τα 930 ευρώ των διαιτητών, παρατηρητών.

Ένα μεγάλο μπράβο στην διαιτησία, ήταν άριστη και πάρα πολύ δίκαιη και για τις δύο ομάδες. Επίσης, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην Καστοριά, το γρηγορότερο να βγει από την κρίση και να πάει εκεί που της αξίζει να είναι, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για το τέλος, αφήσαμε τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή. Ένα πάρα πολύ μεγάλο μπράβο από όλους μας, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και το Α και το Ω της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα