Ευχετήρια «τιτιβίσματα»!

20:16 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Πολλοί είναι οι αθλητές που επέλεξαν να δώσουν ευχές για το νέο έτος μέσω του διαδικτύου. Το Onsports μάζεψε τα καλύτερα twitαρίσματα για εσάς!

Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των σταρ του αθλητισμού στο εξωτερικό να εκφράζονται μέσα από το Twitter. Ο συγκεκριμένος τρόπος έχει περάσει για τα καλά και στις συνήθειες των αθλητών που αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες, σε αρκετά αθλήματα, και πλέον έχει γίνει

μια εναλλακτική μορφή έκφρασης διαφόρων σκέψεων και φράσεων.

Η έλευση του νέου χρόνου δε θα μπορούσε να μην φέρει και τις απαραίτητες ευχές από τους αθλητές, μέσα από το Twitter. Όπως θα έχετε διαβάσει στο Onsports, οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ιβάν Μαρκάνο έχουν κάνει την αρχή ενώ τους έχουν ακολουθήσει αρκετοί ακόμα.

«Καλή χρονιά σε όλους… Πάνω απ’ όλα υγεία για τον καινούριο χρόνο!!!! Ευτυχισμένο το 2012», έγραψε ο Σωτήρης Νίνης ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι ευχές του Αλέξανδρου Τζιόλη. Συνεπείς στο... ραντεβού με το Tweeter, και οι Ρίκι Φατί και Κριστιάν Πορτίγια του Άρη, με τον δεύτερο να μην αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τη σελίδα του!

Ο Απόστολος Βέλλιος με τη σειρά του, έγραψε: «Εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει ότι δεν μας έδωσε το 11 !!! Που ήταν υπέροχο :) χρόνια πολλά με υγειά !», ενώ το μήνυμα του Φαμπιάν Βάργκας ήταν: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, ευτυχισμένο το 2012», με τον Χουάν Κάλα να τονίζει: «Ευτυχισμένο το νέο έτος. Τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα».

Από τα ευχετήρια μηνύματα δε θα μπορούσε να λείπει ο Σεμπάστιαν Λέτο αλλά και οι μπασκετμπολίστες, Νικ Καλάθης, Νίκος Ζήσης, Ντέιβιντ Λόγκαν και άλλοι. Όπως αναφέραμε βέβαια, το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ριβάλντο, Ντιόγκο, Πολ Πιρς, Κριστιάνο Ρονάλντο και Σεσκ Φάμπρεγας να έχουν στείλει μέσω tweeter τις ευχές τους, μεταξύ άλλων.

Δείτε μερικές από τις ευχές των αθλητών για το 2012:

Keywords
Τυχαία Θέματα