Έφερε... γούρι ο Lindros στους Φλάιερς

Προπονήθηκε με τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς ο παλαίμαχος άσος, Eric Lindros, και ακολούθησε το εκτός έδρας 7-1 σε βάρος των Τορόντο Μέιπλ Λιφς.

Άλλωστε οι εκπρόσωποι του Τορόντο έχουν διανύσει... καταστροφική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες και οι απαιτητικοί οπαδοί των Λιφς αρχίζουν να... συνηθίζουν τις συντριβές. Ο Brayden Schenn πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και ο Wayne Simmonds πέτυχε δύο ακόμα στο μεγάλο σκορ που πέτυχε οι Φλάιερς.

Ακόμα,

ο Simmonds είχε μία ασίστ, ο Danny Briere τέσσερις, ο Jaromir Jagr μοίρασε τρεις, ενώ οι Matt Read, Eric Welldood και Jakub Voracek αποτέλεσαν τους υπόλοιπους σκόρερ των φιλοξενουμένων. Όλα τα γκολ τα δέχθηκε ο Jussi Rynnas που αντιμετώπισε συνολικά τριάντα σουτ στο πρώτο του ματς σαν βασικός!

Οι 19,415 θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό άρχισαν τα συνθήματα υπέρ των... Μπλου Τζέις που θα εκπροσωπήσουν την πόλη στο πρωτάθλημα του MLB που θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Πάντως, ο Mikhail Grabovski μείωσε σε 2-1, αλλά ο Sergei Bobrovsky αντιμετώπισε πετυχημένα τα άλλα 16 σουτ των Λιφς.

Πλέον, η ομάδα της Φιλαδέλφειας έχει 98 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους τέταρτους της ανατολικής περιφέρειας του NHL, Πίτσμπουργκ Πένγκουινς. Αμφότεροι οι σύλλογοι έχουν από πέντε αγώνες στα προγράμματά τους. Από την άλλη, οι Μέιπλ Λιφς έμειναν στους 75 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα