«Ζωντανοί» οι Άιλαντερς

Τις οριακές τους μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα play off διατήρησαν οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς κερδίζοντας με 5-3 τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς.

Οι «νησιώτες» έχουν άλλους πέντε αγώνες στο πρόγραμμα της regular season και απέχουν εννέα βαθμούς από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Φυσικά πρέπει να καταγραφεί απίθανος συνδυασμός αποτελεσμάτων από αρκετές ομάδες, ώστε οι εκπρόσωποι του Λονγκ Άιλαντ να προκριθούν.

Κόντρα στους «πιγκουίνους»,

όμως, οι Άιλαντερς έπαιξαν για τη τιμή τους. Προηγήθηκαν με 3-1 στο τέλος της δεύτερης περιόδου, καθώς οι Marty Reasoner, Kyle Okposo και Josh Bailey κέρδισαν τον Marc-Andre Fleury. Προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Pascal Dupuis.

Στο τρίτο 20λεπτο, ο Okposo συμπλήρωσε είκοσι γκολ με το δεύτερο αποψινό του, πριν μειώσουν οι Jordan Staal και Evgeni Malkin σε 4-3. Εν τέλει, ο Bailey έκανε τη δική του δυάδα τερμάτων, αφού διαμόρφωσε το 5-3 σε ανυπεράσπιστη εστία, πέντε δεύτερα πριν την λήξη.

Πλέον, οι ουραγοί της Atlantic έχουν 77 βαθμούς. Στους εκατό έμεινε ο σύλλογος του Πίτσμπουργκ που απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή της Ανατολής και μόλις τέσσερις από την πέμπτη θέση και τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Για λίγο αποχώρησε ο Sidney Crosby, επειδή το πρόσωπό του γέμισε αίματα, όταν χτυπήθηκε από το puck. Ευτυχώς για τους φίλους των Πένγκουινς, ο αρχηγός της ομάδας του επέστρεψε κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα